Направо към съдържанието

Прекъснати игри

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Прекъснати игри
Juegos interrumpidos
ЖанрТрилър
ФорматСериал
Създател(и)Сокоро Гонсалес Окампо
СценарийФернандо Гарсилита
Силвия Пастернак
Таня Тинахеро
РежисураЛуис Едуардо Рейес
АктьориСилвия Наваро
Давид Чокаро
Страна Мексико
Филмово студио
Телевиса Сан Анхел
ЕзикИспански
Епизоди10
Продукция
Изпълнителен продуцентКарлос Морено Лагийо
Продуцент(и)Илда Сантаея Ернандес
Едуардо Елисалде
Времетраене41 – 44 минути
ДистрибуцияТелевиса Интернасионал
Разпространение
ТВ каналVix
Картина1080i HDTV
2160p 4K UHDTV
Звук5.1 съраунд звук
Излъчване30 август 2024
Външни препратки
Официален уебсайт
Страница в IMDb

Прекъснати игри (на испански: Juegos interrumpidos) е мексикански драматичен уеб сериал, създаден от Сокоро Гонсалес Окампо, режисиран от Луис Едуардо Рейес и продуциран от Карлос Морено Лагийо за ТелевисаУнивисион през 2024 г.[1] Историята разглежда проблема за трафика на деца.

В главните роли са Силвия Наваро и Давид Чокаро.

Когато Карен, мексиканска майка, живееща в Съединените щати, разбира, че детето, което отглежда, ѝ е дадено за осиновяване чрез мрежа за трафик на хора, тя се изправя пред ужасна морална дилема. От една страна, тя съчувства на биологичната майка на детето и съвестта ѝ я тласка да го върне при нея, а от друга страна, идеята да се раздели с него, разбива сърцето ѝ. Но истината крие опасности, които не само поставят на карта психологическото благополучие и стабилност на семейството ѝ, но и живота на всички.

Премиерата на Прекъснати игри е на 30 август 2024 г. по стрийминг платформата Vix.[2]

Сериалът е представен през 2019 г.[3] Две години по-късно е обявено, че Каракол Телевисион и продуцентската компания Сомос Прадакшънс ще бъдат тези, които ще продуцират сериала.[4] Въпреки това на 17 октомври 2023 г. е обявено, че ТелевисаУнивисион е придобила правата върху сериала да го продуцира и поръча за Vix, като Карлос Морено Лагийо е назначен за изпълнителен продуцент.[5] Същия ден е съобщено, че Силвия Наваро, Хорхе Салинас, Давид Чокаро, Иран Кастийо и Лаура Кармине са част актьорски състав на сериала.[5]