Свят на хищници

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Свят на хищници
Mundo de fieras
ЖанрТеленовела
Създател(и)Лиляна Абуд
СценарийЛиляна Абуд
Маурисио Аридхис
Хулиан Агилар
Литературна редакция
Долорес Ортега
РежисураЕдгар Рамирес
АктьориГаби Еспино
Сесар Евора
Елена Рохо
Едит Гонсалес
Ернесто Лагуардия
Себастиан Рули
Начална мелодияAntes de que te vayas от Марко Антонио Солис
Страна Мексико
ЕзикИспански
Епизоди120
Продукция
Изпълнителни продуцентиСалвадор Мехия
Продуцент(и)Телевиса
Времетраене45 минути
Страница в IMDb

„Свят на хищници“ е мексиканска теленовела на компания „Телевиса“. Теленовелата съдържа точно 120 серии. В главните роли – Габи Еспино, Сесар Евора, Едит Гонсалес, Елена Рохо и други. Сниман през 2006 г.

Историята[редактиране | редактиране на кода]

„Свят на хищници“ е една история за двама братя – близнаци. Те са Демиан и Габриел (Сесар Евора). Като малки са изоставени в приюти за отглеждане и осиновяване. Когато осиновяват Габриел, той получава лукс и добра опека от страна на своите осиновители, а Демиан живее в пълна мизерия.

Един ден Демиан ще катастрофира и случайно ще научи за появата на своя брат – близнак Габриел. Когато той разбира, че Габриел живее в лукс, Демиан ще го намрази с цялото си сърце и ще се опита да му отмъсти.

Габриел се жени. От жена си той има син, наречен Рохелио и дъщеря Паулина. След раждането на неговата дъщеря, жена му умира. Той е принуден да се ожени повторно и избира лошата и коварна Джоселин (Едит Гонсалес), която има дъщеря Карен. От брака си с Джоселин, Габриел има син, Луисито.

Един инцидент ще провали любовта им. Джоселин помята, а Луисито остава на инвалидна количка. Оттогава Джоселин обвинява съпруга си Габриел за случилото се с Луисито.

За капак, Габриел трябва да живее с роднините си, Клементе и лошата му и безсърдечна жена Мириам (Елена Рохо).

Демиан се жени за Рехина, смирена и добра жена, но... бракът му се оказва фарс. Демиан разбира, че жена му Рехина е влюбена в Габриел и той се озлобява към нея. Наслаждавайки се да я обижда, Демиан се възползва от непорочната ѝ любов.

Той не пропуска да я обвинява, че синът им Хуан Кристобал (Себастиан Рули) е незаконен син на Габриел.

Случайно във Венеция, Хуан Кристобал и дъщерята на Габриел, Паулина се запознават. Те се влюбват и чувствата им са много силни, докато един ден Паулина намира снимка на Хуан Кристобал с Демиан и си мисли, че са братовчеди, но това впоследствие се оказва, че не е така. За да успеят да се обичат, без никой да им пречи, Хуан Кристобал и Паулина ще трябва да се изправят срещу Карен, дъщерята на Джоселин, която успява да ги манипулира.

Оказва се, че съпругът на Мириам, Клементе има незаконна дъщеря – Марианхела. Появата ѝ изненадва семейството на Габриел, особено Мириам. Тя се опитва да направи така, че Клементе да не успее да припознае дъщеря си и убеждава Марианхела да остане, но като гувернантка на синът на Габриел, Луисито. Леонардо, синът на икономката на семействот на Габриел, Канделария, е решен да спечели любовта на Марианхела, но безполезно. Появата ѝ ще промени живота на цялото семейство на Габриел, но най-вече...сърцето му.

Габриел се влюбва в Марианхела и решава да зареже Джоселин.

Не само заради появата на Марианхела ще цари мир в семейството и живота на Демиан. Долорес (Асела Робинсон), която е сестра на първия съпруг на лошата Джоселин, е пусната на свобода след като е била арестувана за убийството на своя брат. Лежала дълги години зад решетките за нещо, което не е направила, Долорес решава да стане монахиня. Зад расото си, тя крие шокираща тайна от своето минало, което ще се възвърне, за да поиска справедливост и... отмъщение.

И трите „хищника“ са Джоселин, Карен и Мириам.

Участват[редактиране | редактиране на кода]