Уикипедия:Нови потребители/2006

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив на Уикипедия:Нови потребители за 2006 година
Архив Тази страница от именно пространство „Уикипедия“ е вече стара и неактуална. Съдържанието ѝ се пази от исторически интерес; моля, не го редактирайте! Прегледайте настоящата ѝ версия (ако има такава) или инициирайте обсъждане за актуализация.

orlincho

Здравейте, Казвам се Орлин и съм на 29 години от София. Програмист съм, ползвам уикипедия сравнително често, но като редактор се изявявам твърде рядко. Най вече когато разглеждам статии из уикипедия и имам свободно време.


AdiTT

Здравейте на всички :) Казвам се Адриана Мирянова и съм на 25 год. Живея в гр. София. След като няколко пъти използвах Уикипедия реших да напиша нещо - ако разбира се има с какво да помогна. Надявам се, че ще успея да допринеса с малкото си, но увеличаващи се познания за богатството на Уикипедия.

just_noone

Здравейте,

казвам се Иван и съм на 20 години. Основно се занимавам с футбол и сърфиране:) също така съм си заклет чатър и геймър(ако някой не знае какво е това - играч на всевъзможни игри за компютри). Регистрирах се тук защото обичам да се ровя в нет-а а тук има много и интересна информация от всякакъв характер.


dOGGY

Приветствия! Аз съм dOGGY, занимавам се с това-онова, в зависимост от моментното ми настроение. Общо взето обичам да коригирам дребни правописни и граматически грешки. DOGGY 16:05, 20 януари 2006 (UTC)

Desana

Здравейте! Казвам се Десислава Джелепова. Много често търся информация в интернет, но обикновено на чуждоезични сайтове - на българските тя все още е оскъдна. В българската Уикипедия попаднах, докато издирвах подробности за Лед Цепелин и бях приятно изненадана от богатото инфо за тази група. После се уверих, че има и много други стойностни неща. Дълбоко уважавам този проект и вярвам, че той идва от бъдещето. Надявам се с участието си да дам своя малък принос за разширяването му. 84.21.194.183 16:46, 20 януари 2006 (UTC)

Жерар Хованесян

Привет на Всички - уикипедианци :)... Студент съм в СУ, а интересите ми се разпростират главно върху математика и астрофизика... Проявявам интерес към всякакви теми свързани с компютри, наука, мистицизъм, древна история, литература. Главната ми цел е да преведа основни математически статий от английската версия на сайта. 193.108.24.194 13:20, 22 януари 2006 (UTC)

Pechev

Търговска, консултантска и експертна дейност в сферата на камионите, ТИР-овете, товарните автомобили, пътно строителна техника и др.

VPD

Здравейте,казвам се Валерия. Попаднах тук докато търсех повече информация за рицарите тамплиери, катарите и албигойците. Иначе се интересувам от всичко което може да ме впечатли.

Вилорп

Все още студенствам и следвам Полиграфия. Завършил съм НПГПФ-то. Интереси много. ;)

masterfromkardjali

Здравейте,аз съм masterfromkardjali и сигурно от ника ми разбирате от къде съм.Аз съм ученик в 10Н1 в езиковата в Кърджали.Занимавам се с баскетбол,програмиране,спортни залагания :),спорт(всякакъв вид),чужди езици и т.н.

Denny

здравейте:) аз съм Дени и съм 10 клас в НПМГ. Занимавам се с чужди езици, обожавам книгите - няма значение какви, мога да прочета всичко :) Denny 16:45, 12 февруари 2006 (UTC)

Todorr

Здравейте, казвам се Тодор и съм на 29 години. Искам да помогна, доколкото мога, българската Уикипедия да се превърне в нещо наистина качествено. Интересувам се от политика, и по-точно от хронология на държавни и правителствени ръководители, избори, конституционна история на държавите. Особен интерес в тази връзка имам към Източна Азия. Освен това другите две области, които ме интересуват живо са генеалогия (чужда и българска) и история на Беломорска Тракия. Ще се радвам ако намеря съмишленици по тези две последни теми, защото те биха превърнали българската Уикипедия в нещо настина уникално и полезно.

Цанко

Здравейте, казвам се Цанко и съм на 21 години. От доста време имам акаунт в Уикипедия, но едва наскоро започнах по-сериозно да пиша. Студент съм в СУ специалност Математика и се чувствам най-компетентен в тази област. Уикипедията е един чудесен проект и се надявам да помогна доколкото позволяват възможностите ми. --Цанко 21:21, 14 февруари 2006 (UTC)


Георги Иванов

Казвам се Жоро-на 54 г.Живея в София и работя в областа на видео и аудио монтажа.Правя малки реклами,филми и музика.


kolobok

Казвам се Красимир Спасов. Попаднах на Уикипедия случайно след търсене в Google. Допадна ми това начинание. С каквото мога ще помагам и аз. Интересите са ми толкова много, че не бих могъл да ги изброя всички тук.

белонога

Здравейте! Казвам се Надя, родом съм от София, но живея в Испания от 1990 (по-точно в Баския), филолог съм (макар да съм учила и теология, и история на християнството) и съм се занимавала с преподаване, маркетинг, преводи, графичен дизайн и много други дейности. В последните времена съм изцяло посветена на литературно-исторически изследвания в областта на медиевистиката (влияние на богомилската образност и светоглед в иберо-романските култури и литература), както и с преводи и издателски проучвания. Надявам се с участията си в тази общност да съдействам, доколкото ми е възможно, за разпространение на познанието за българската култура и история в испаноезичния свят. Интересувам се също от антропология, етнография, фолклорни изследвания; европейска история и философия, поезия, класическа драма, романистика... херметизъм, история на сектерните общества, алхимия, гастрономия, билкарство и пр. и се надявам тук да разширя, както познанията си, така и интересите си.

HammeRFuLL

Здравейте аз съм от Добрич много ми харесва да влизам в този сайт,от много време влизам в него но чак сега се регистрирах

Mer_Girl

Здравейте,скъпи виртуални приятели! Много се радвам,че проектът "Уикипедия" набира скорост в България и се радвам,че станах част от него.Надявам се да се насъберем повече активисти скоро. Аз съм македонка,живееща във Варна,но чакам да си завърша средното( 24.05.2008 !!!) и да си отида у дома или по-точно - близо до дома - в Софийското поле.Уча в НГХНИ "Константин Преславски" гр.Варна със специалност "История и цивилизация" с немски език.Чуждите езици,историята,литературата,история на изкуството са ми страст сред учебните предмети.Много ми се иска да уча в СУ "Климент Охридски" политология,културология или философия. Музиката си ми е един от наркотиците,без които не мога.Най addicted съм към Мадона,Тори Еймъс,Кейт Буш,Фиона Епъл,Бьорк,Милен Фармер,Пласибо,Суейд,Масив Атак и стига толкова,че ще изпиша още 10 пъти по толкова.Но the best за мен си е Мадона.Особено като личност. Харесвам постмодернистична литература и филми. Любима книга: "По пътя" на Джак Керуак;"Алхимикът" на Пауло Коелю; Любим филм: "Боен Клуб","Блясъкът на чистия ум","Джия","Коса","Евита"

Pavel Penchev

Казжам се Павел.На 32 г. съм от гр. Русе.Интересите ми са в областа на палеоархеологията и нетрадицианната история и архиология--87.246.16.66 05:32, 25 март 2006 (UTC)pawelss

Zombayo

Здравейте! Казвам се Анелия и съм от Варна. В момента съм студентка във Великотърновския университет, специалност "Психология". :)) Имам най-разностранни интереси, свързани с музика, кино, биология, астрономия, психология (естествено :)), история. Изобщо интересувам се от много неща. :) Научих за Wikipedia от едно телевозоинно предаване, но не помня от кое. Май беше "Мрежата"!? Бих се радвала да напиша нещо тук, защото първо - идеята за Wikipedia е много готина, и второ - яко е да помогнеш на някой друг! :)) 195.138.138.137 15:27, 24 март 2006 (UTC)


Адриан Попов

Попаднах тук благодарение на дъщеря ми.Тя ми прати адреса на сайта,предполагайки,че ще ме заинтересува.Не е сбъркала.Интересите ми са предимно литературни,по натам ще пиша и друго.За сега ми е трудно да преценя с какво бих могъл да помогна ,но и това ще стане. guuru 84.252.49.48 11:21, 4 април 2006 (UTC)


Венцеслав Николов

концертиращ артист, виолончелист и диригент, професор в Музикална академия в София. Автор на книги: "Едно учителско семейство"2003, "Пътуване с Venzicello"2005, "Капричии"2006

Тинко Трифонов

Тинко Трифонов, tinko_tприabv.bg Интереси - море, морско стопанство, ветроходство, самотно ветроходство

--195.68.214.249 15:50, 13 април 2006 (UTC) Тинко Здравей. Вие сте единствен който си е писал електроният адрес затова се обръщам към теб. Моля те ако желаеш да ми помогнеш да влеза в Уикипедия ще ти бъда много благодарен. Моят интерес е да правя статии за села и хора. Ако желаеш да ми съдействаш пиши ми на

              koliotenevприabv.bg Аз Вече се регистрирах но н еизлишно дами пишеш нещо за препратките
  С поздрав: Кольо Тенев

venzicello

интересувам се... май че от твърде много неща, за да ги опиша тук. Идеята за постоянно развиваща се енциклопедия от всички участници е много интересна```` violone=бас violoncello=малко басче

Тинко Здравей. Вие сте единствен който си е писал електроният адрес затова се обръщам към теб. Моля те ако желаеш да ми помогнеш да влеза в Уикипедия ще ти бъда много благодарен. Моят интерес е да правя статии за села и хора. Ако желаеш да ми съдействаш пиши ми на

              koliotenevприabv.bg    С поздрав: Кольо Тенев

Навлязох с големи усилия. Не зная къде да се подписвам на статията която съм създал?

Ростислав Русев

Занимавам се с всичко и именно това ми е основния проблем. Аз съм поредното нещо, което се подвизава като опитващо да докаже на себе си и останалите, че вече не е животно, но именно това ми помогна да разбера, че няма какво да доказвам ... то просто не е вярно.

Арвен

Здравейте, казвам се Татяна и съм от Бругас. Интересувам се от всичко, което е цифри и математика. Мисля, че това са НЕЩАТА, които движат света и ни карат да мислим!


newGHOST

Здравейте на всички потребители във "Уикипедия".Казвам се Милен Вълчев от гр.Бургас.Попаднах съвсем случайно на сайта и ми хареса закакво е предназначен той и това доста се съревнувава със моите интереси.Аз имам доста интереси но най вече в сферата на компютърните технологии и комуникациите.За мен ще е голяма чест да работя със всички останали за по-голямото развитие на базата от данни,нейното редактиране и т.н. в "Уикипедия".--87.227.200.2 22:52, 21 април 2006 (UTC)Защото живеем в един съвършенно технологичен свят :)

Росен

Любопитко.Любимо занимание четене. 22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)22:08, 1 май 2006 (UTC)84.242.181.35

L.Payakoff

Това е мой псевдоним. Свързан съм с тесни роднински връзки с фамилия Паякови и се интересувам от тяхната история. За съжаление от тази фамилия няма лица, носещи фамилното име ПАЯКОВ... Живея в Габрово и София. Интересувам се от много неща, но нямам време да се занимавам с всичките. Ако желаете, пишете ми чрез Уикипедия. L.Payakoff 13:07, 8 май 2006 (UTC)

Galia_^

Здравейте. Казвам се Галина и ми е много приятно да използвам Уики. Тук попаднах случайно, четох статия посветена на Уикипедия и от нея взех адреса. До скоро google.com ме препращаше тук за информация, но вече започнах да си я търся сама. За мен Световната енциклопедия е като лабиринт с безброй на брой врати, в който се стремиш да отвориш всичките без да изгубиш нишката на мисълта. Интересите ми са разнообразни, увличам се по георгафия, история, биология, археология, палентология, астрология, митология..... Искам да дам своя принос към това чудесно начинание, като смятам да започна с поместване на информация за малките страни на Земята. Пожелавам на всички вас приятни часове с Уикипедия.

Des

Здравейте! Регистрирах се тук,защото има много интересна и полезна информация,а и обичам да се ровя из нета...Вероятно не бих могла да помогна,защото съм най-малката тук =),но все пак...

Kalugera

Здравейте Kalugera 12:13, 9 юни 2006 (UTC)

Здравейте,

Аз съм Теодор Шейков. Реших да помогна за обогатяването на страницата по право. Докторант съм във Франция и тъй като се явявам на бг изпити за юридическа правоспособност и трябва да науча конспекта реших да публикувам разработените от мен теми. Но както знаете се започва с малко. Желанието ми е порталът право да се превърне във всеобща референция за всички колеги студенти. Това е непосилна задача за сам човек но всеки може да даде своя принос нали.


Naka

Здравейте! Казвам се Николай, на 15 съм и живея в Силистра. От малък обичам да създавам текстове, да споделям информация и съм мечтал много хора да четат моите писания, а сега Уикипедия сбъдва мечтата ми.

NikLip

Николай Липовски Радвам се да открия този сайт. Споделянето на интересите, въпросите и познанията на всички, които желаят, според мен, е основен двигател на човечеството. Представените и приложени тук правила за "авторско право", също много ми допадат. Тези два мотива, за мен са достатъчно основание да вляза в това общество и да допринеса с каквото мога. Желая успех на начинанието в България и живот и здраве на всички участници!

Взето от „http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB:NikLip“.

Bilqna

Здравейте!Казвам се Биляна и съм от гр.Видин.На 34 години съм и по професия съм клиничен лаборант.Занимавам се с изследване на урина и кръв-хематологични и биохимични изследвания.На вашият саит попаднах случайно,зачетох се,разгледах различни страници и се удивих от огромната по обем информация,която съдържа енциклопедията.Също така ми направи впечатление че има малко информация свързана с моята професия,което ме зарадва ,защото ще мога да внеса повече информация свързана с кл.лабораторните изследвания.Мисля че нашата професия като че ли остава малко на заден план за разлика от другите мед.специалности,и мисля че на читателите ще бъде интересно да разберат нещо за лабораторните показатели. Bilqna 17:52, 8 юли 2006 (UTC)

Feanor

Привет. В интернет ми викат feanor. Мога да помагам на Уикипедия в областите на литературата, лингвистиката и историята. Владея английски език на професионално ниво и руски на начално ниво.

Feanor Feanor 20:25, 8 август 2006 (UTC)

нов в уикипедия

доброутро на всички!след триста мъки, вчера успях да се регистрирам,защото не съм "на ти" с компютрите,а и не по всяко време имам свободен достъп.Но уикипедия ме развълнува,намерих много важни неща за себе си и смятам,че с много мога и да помогна.Надявам се,по-скоро да престана да правя грешки и да изпращам информацията там,където трябва и както трябва,за да не притеснявам всички онези,които разбират и от интернет и от компютри въобще.Интересите ми са разнообразни, като самият живот.Обичам Йовков,Петко Тодоров,Константин Петканов от бълг.класици,художниците Шишкин,Айвазовски,Рьорих,интересувам се ужасно много от Др.Египет,харесвам рок,бълг.народна музика и песни.Обичам животните.И т.н. и т.н.Мечтата ми е да живея в малка къщичка с децата си,но за съжаление от години живеем много хора в една стая.Преживях няколко трагедии и мисля, че човек наиктина трябва да е малко по-скромен,по-добър,по-малко злъчен,защото не знаете колко е кратък наистина земния ни път.Успех на всички, желая ви здраве и пълноценен живот!Българ българ 06:05, 18 август 2006 (UTC)

Spiritia

Хм а аз май направих първите си редакции и написах първите си статии в уики преди да се представя публично ;) но чак сега открих, че то си имало и такава страничка... Засега се очертава да допринасям най-много като пиша за различни исторически и природни забележителности в България, както и допълвам колекцията от математически термини. Ще допринасям и с подходящ илюстративен материал - снимки от страната и чертежи, които илюстрират математическите понятия. Вероятно ще си пъхам носа и в статии по икономика и журналистика/ПР. О, и разбира се, ще нанасям езикови корекции, където се налага :) Поздрави! Spiritia 15:04, 29 август 2006 (UTC)

mitko_denev

Здравейте на всички,

след като прекарах страшно много време в четене на статии от Уикипедия, реших и аз да дам своя малък принос. Интересувам се от футбол, история и география, кой знае и какво още. Почвам с надежда, че ще пиша редовно, ще видим какво ще се получи. Mitko denev 20:10, 5 септември 2006 (UTC)

Теодор Дечев

Здравейте ! След като в продължение на вече 17 години участвам достатъчно активно и в обществения живот и в писането на всевъзможни текстове (и за публикуване и за "чекмедже"), реших, че мога да се кандидатирам и за интересното общество насвободната енциклопедия. Тъй като с течение на времето, горе - долу съм се излекувал от голяма част от личните си пристрастия, мисля, че бих могъл да се включа в дста разноцветното семейство на Свободната енциклопедия. Смятам, че мога да бъда доста полезен с публикации в областта на политологията (в това число с действуващите лица и изпълнители в българския преход), в областта на индустриалните отношения (т. нар. корпоративен модел на посредничество между интересите; взаимоотношенията между синдикати, работодателски организации и държава), както и в областта на статии, свързани със строителното инженерство. (Завършил съм "Промишлено и гражданско строителство" през 1984 г. и "Политология" през 2003 г. От 1998 до 2001 г. бях заместник министър на труда. В момента съм заместник председател на Съюза за стопанска инициатива). Теодор Дечев 18:20, 7 септември 2006 (UTC)

P_rvictor

Здравейте, казвам се Виктор Георгиев и съм пастор на ББЦ "АПОСТОЛСКО СЛУЖЕНИЕ" в град Кресна. На 40 години съм. В Уикипедия попаднах случайно чрез търсачката Гугъл и много ми хареса и ми е много полезна, понеже чрез сайта си равивам мащабна молитвена кампания за страните от света и слагам връзки на сайта си към Уикипедия за да ползвам информацията за всяка една държава и пр., за което съм много благодарен. Благословения на всички ..!
P rvictor 19:27, 24 септември 2006 (UTC)

mauros

Здравейте! Казвам се Мавракис и съм от Гърция с дългогодишно пребиваване във РБ. Освен всичко друго се занимавам и с преводи от и на гръцки език. Аз съм за падането на границите между държавите и душите ни. А Уикипедия предполагам, допринася и за това. Надявам се да бъда полезен! --Mauros 23:53, 7 октомври 2006 (UTC)

Петър Петров

Ми здрасти. След като създадох анонимно страниците за балистична ракета, крилата ракета, съд на въздушна възглавница, [[Категория:Подводници]] и Шаблон:военна-мъниче, в крайна сметка реших да се регистрирам :> Ай дано имам време да цъкам тука, че ми е гол́ем мерак, ама време нема.

Петър Петров 17:58, 12 октомври 2006 (UTC)


Краси Каменов - Тоти

Здравейте! Казвам се Красимир Каменов. по професия съм журналист. Живея във видин и съм на 37 години. Имам очарователна съпруга -Анжела /която ми е главен редактор в радиото което работя -Гама/. Интересите ми са широки , но с приоритет - история /историята на моето село Дражинци/, спорт и риболов. В Уикипедия направих материал за моето село Дражинци. селото ни вече има и сайт - http://www.drajinci.selo.bg/ мисля, че ще ви е интересно да го поситите. най-новото ни хрумване е "Виртуален етнографски музей на село Дражинци". Ето и линк http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72057

 Електронен адрес   toti_sportvidinприabv.bg

ivailovarna

Здравеите.Казвамсе Ивайло.Попанднах на този страхотен саит като търсих информация по история

Frostwolf

Frostwolf 20:00, 23 ноември 2006 (UTC) Здравейте и от мен.Отдавна съм регистриран но наскоро реших и аз да дам своя принос в българската Уикипедия превеждайки и обогатявайки статии от сайтове където хората ме обичат :D.

blagorodnik

Казвам се Генади Лазаров и работя като градинар. Имам интереси към религия, психология, история, компютри и още много други :) Blagorodnik 19:47, 5 декември 2006 (UTC)

Кирил

Здравейте казвам се Кирил Христов. Студент съм в Нов български университет. Отдавна съм регистриран в уикито, интересувам се от всичко свързано с българския книжовен език.

Илия Иванов

Здравейте казвам се Илия Иванов. Ученик съм в едининадесети клас в СОУ "К.Преславски", в паралелка с изучаване на биология и химия. Владея много добре руски език. Имам не много обширни, но разностранни познания и интиреси. --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 83.228.49.143 (беседа • приноси) .

  • Здрасти, май си повече в час от някои, които са писали преди теб :-) Ама що не вземеш да се регистрираш, т.е. име, парола — лесно е. Не че те юркам де :-) Ама вместо 83.228.49.143 горе ще пише Илия Иванов :-) Весели празници! --Поздрави, Петър Петров 06:26, 29 декември 2006 (UTC)