Уикипедия:Патрульори/Отнемане на членство на Потребител:Денис Маринов

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на старо гласуване.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!

Отнемане на членство на Патрульор на Денис Маринов

Срокът за подаване на гласове в това обсъждане е изтекъл на 25 юни 2013, 13h (UTC)

Причина за Отнемане на членство: Потребителят е подвластен на емоции и използва функцията rollback неправомерно. Надина (беседа) 13:19, 11 юни 2013 (UTC)

Коментар: Ще е добре да има някакви линкове за удостоверяване на казаното--Ilikeliljon (беседа) 13:56, 11 юни 2013 (UTC)

Специални:Приноси/Денис_Маринов --Nadina 15:17, 11 юни 2013 (UTC)
Които междувременно чакат да бъдат върнати, за което има и заявка на У:ЗА.:-) --Мико (беседа) 15:20, 11 юни 2013 (UTC)
Като замесено лице предпочитам да оставя на другите да го направят, изобщо не трябваше да се стига до такива крайности за съжаление --Nadina 15:34, 11 юни 2013 (UTC)
Опитах се да разбера нещо, но не можах. Пример (по далечен): Ако си бил депутат, предложил си и са приели закон за благото на хората, и по някое време решиш да не си депутат, да не би да си тръгваш със закона? Друг пример (по-близък): Подарил си на някого нещо, скарваш се с него, ще си го вземеш ли? В Уикипедия нашата работа е подарък за българите. Ако тя е добра, е добра за всички. Как така ще си я вземеш? Това е друга форма на „вандализъм”. Не сме детска градина.
Но нещата не са страшни. Някой ще я върне. Този, който го е правил – слава! Каквото ти даде историята – това е.
Не, че няма много за дялане в отношенията в Уикипедия. Има. Но, както казва един приятел от Германия, там Уикипедия е на голяма почит. И всички, които пишат, са уважавани.--Предният неподписан коментар е направен от Rumensz (беседа • приноси) .

Коментар: Той можеше да си върне редакциите дори и без да е патрульор. По-скоро, ако иска да вандализира, което аз не вярвам че ще се случи, проблем може да се окаже това че е автопатрул. Аз лично в последните промени съм си скрил редакциите на автопатрулите и не виждам какви ги вършат (идеята е, че всички които сме с този статут сме добросъвестни). Денис (без да искам да го обиждам) изглежда има „по-лабави“ нерви и в този момент се е поддал на емоция, но както казах – без значение дали е патрул или не, можеше да си премахне редакциите. – єl кѻ реӌи? 14:16, 20 юни 2013 (UTC)

Не е точно така - ако не си патрул можеш да връщаш редакция, но не да я отменяш. Различно е.--77.70.3.195 13:14, 21 юни 2013 (UTC)
Няма никаква разлика за крайния резултат. Rollback функцията се използва за връщане на няколко последователни редакции на последния потребител, редактирал дадената страница. Може да си ги наричате „връщане“ или „отмяна“, но крайният резултат от тези действия е абсолютно еднакъв. – єl кѻ реӌи? 14:41, 21 юни 2013 (UTC)