Уикипедия:Предложения за администратори/Panzer

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на старо гласуване.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!

Panzer (Беседа)

Гласуването е приключило. Panzer не е избран за администратор (4/2/0).

Бих искал да предложа Методи за администратор. Допълнителните функции ще са му от полза при многобройните приноси, а още един администратор ще е от полза за Уикипедия. Той е показал, че не търси конфликти; показал е също, че може да търпи критика. Станислав 15:36, 5 август 2005 (UTC)

За

  1. (Станислав)
  2. Подкрепям. От доста време си мислех за него и му имам доверие. Млад и ентусиазиран, с голям принос за развитието не само на Цитата, но и на Уикипедия; смятам, че добре би се справял с администраторските задължения, (цитат по памет, с който съм съгласен) --Петко 15:54, 5 август 2005 (UTC)
  3. За (не защото ме предложи за администратор усмивка) --Tzeck 16:09, 5 август 2005 (UTC)
  4. Разбира се, че подкрепям. Не виждам никаква причина за обратното. —Борислав 16:48, 5 август 2005 (UTC)

Против

  1. НЕ подкрепям. Казаното от Станислав е верно, само че не смятам, че още един администратор, който си натиска парцалите и "чрез траене към админство" е подходящ за Уикипедия. --DCLXVI беседа приноси 15:52, 5 август 2005 (UTC)
    • Админството не е кой знае какво. То не дава политически привилегии, не представлява ранг на лидер. Всеки активен и уравновесен потребител по принцип заслужава правата, за да може да работи по-лесно, като изтрива погрешно създадените си статии например. Пък и Уикипедия печели от това, че има още един човек, който може да връща бързо/блокира вандали и пр. Станислав 16:02, 5 август 2005 (UTC)
      • Знам какво дава/не дава администраторския статут — имам малка уики-ферма (7 уикита), както и съм админ на още редица уикита. Това, обаче, не променя решението ми. Ако обосновката ми не се харесва, мога да измисля и друга. --DCLXVI беседа приноси 16:07, 5 август 2005 (UTC)
        • Не говоря за твоите уикита — там администраторските привилегии може и да включват политически права, а може пък и да се дават на всеки новодошъл... Струва ми се, че вместо да „измисляш“ обосновки, ще е по-добре да напишеш реалната причина, поради която не желаеш Методи да стане администратор. Иначе има опасност хората да помислят, че е „понеже не избрахте мен“ или пък че гласуваш само за хора, които ти танцуват по свирката +са показали, че са приятелски настроени към теб+. Уикипедия се нуждае от разнородна общност: всеки, който не злоупотребява и е показал съпричастност може да стане администратор. Станислав 23:29, 5 август 2005 (UTC)
          • Заради така написания ти отговор, и заради "свирката", ще ти дам възможност сам да я надуеш. (т.е. ще те лиша от допълнителната ми мотивация.) --DCLXVI беседа приноси 00:29, 6 август 2005 (UTC)
            • Формулирах по-неутрално репликата си; съжалявам, че не я написах така в началото и се надявам това да помогне да споделиш с общността причините си, защото, ако са основателни, е добре да се знаят преди приключване на гласуването. Станислав 01:45, 6 август 2005 (UTC)
              • По тази логика администраторите трябваше да са значително повече на този етап, което, уви, не е така. Дал съм достатъчно добра обосновка, ще се наложи да се задоволиш с нея. За твой ужас не съм гласувал против, защото "мен не са ме избрали". Реално съжалявам само за Уикиновини - понеже както ти каза "Админството не е кой знае какво" и заради голямото суетене около гласуването (и докато се очакваше да ви свалям звезди), сега проектът е на прага да бъде затворен. Но това е друга тема. А и на практика вече показа, че админството Е кой знае какво. Тъй че си последният човек, който може да ми обяснява кое какво е. Иначе, поздрави --DCLXVI беседа приноси 18:58, 6 август 2005 (UTC)
              • P.S. Нямам лоши чувства към Методи, даже напротив, аз сам го предложих за админ на Цитатът, но на този етап не мога да подкрепя админството му в Уикипедия. --DCLXVI беседа приноси 18:58, 6 август 2005 (UTC)
  2. Против. Не е ясно какво е мнението му по спорните въпроси. Ако съм сгрешил и се окаже, че е сериозен при следващото гласуване ще се поправя. Съжалявам, но: "Покрай сухото понякога гори и суровото". --The Engineer 15:27, 12 август 2005 (UTC)

Коментари

Създавате впечатление за нещо нечисто, както сте се затръчали да гласувате усилено точно през отпускарския сезон. Вземете мирясайте докъм 15 - 20-ти септември. --ИнжИнера 16:28, 5 август 2005 (UTC) Стабилен Stable

ИнжИнере, администраторските права не са кой знае какво. Всеки може да отправя предложения, когато си поиска. А както може би виждаш, по-голямата част от хората са тук, поне в такава степен, че да могат да гласуват. Станислав 23:34, 5 август 2005 (UTC)