Уикипедия беседа:Посредничество

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

За тази статия имам коментари, подобни на тези в (Уикипедия:Разрешаване на спорове)

  • Нямаме Джимбо (по принцип не се занимава с разрешаването на спорове), съответно не трябва той да се дава като опция. При единствената "най-висша" инстанция би била арбитражният комитет. Споменаването на AMA би трябвало да е само информативно (например във ==Вижте още==).
  • Връзките в скоби към :en:Wikipedia:* би трябвало да са в ===Вижте още===/Политика в en:===, за да не объркват читателя.

--Станислав 23:25, 11 яну 2005 (UTC)

Всъщност, това е само първи вариант на превода и наистина е необходимо да се уточнят някои различия между нашата и английската Уикипедия. При нас все пак има бюрократ, макар че случаят не е точно както с Джимбо. Английските линкове умишлено съм ги оставил на първо време, за да е по-лесно да се намират английските съответствия на непреведените неща, т.е. да не се губи време за търсене. Там, където са преведени, наистина е необходимо да се поясни с вижте още или вижте също или направо да се махне линкът към английската Уикипедия, особено в случаите, когато статията е превод от английската Уикипедия и има междуезикова препратка.--Хари 09:26, 12 яну 2005 (UTC)