Уикипедия беседа:Проект Поддръжка/Страници без МЕП

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Пуснах същото, ама не на място, та се повтарям: Възможно ли е генерирането на такъв списък но подреден по дата на последна редакция на статията - най-новите да са най-отгоре? Защото честно казано потретвам списъка вече, а има статии, които едва ли ще добият някога МЕП (без да се засягат споменатите, но има например много български музикални групи, които вече не съществуват, та камо ли да добият международна известност, същото се отнася и за български политици и т.н., а е по-лесно да се търсят МЕП на сравнително нови статии, незатрупани в огромния куп. --Uroboros беседа 19:05, 21 юли 2008 (UTC)

Аз лично карам от 12 нагоре. Там са статии, които липсват в автоматично генерираният списък, който е ограничен до 5000. За другото май е по-добре да питаш на задачите за бот. --ShadeOfGrey 19:13, 21 юли 2008 (UTC)
Нещо не ти схващам идеята за "от 12 нагоре". При мен там излизат статии с буквата "М". И така нататък до 22 - буквата "Я". А предните букви да ги зарежем ли? :) Както и да е, ще питам примерно за генериране от бот на списък с последните 500 статии без МЕП. Благодаря. --Uroboros беседа 19:29, 21 юли 2008 (UTC)
Ами не да се зарежат, но това са статии, които не се показват от автоматично генерирания списък, поради ограничението от 5000 (там стигат именно до към буква М). А автоматично генерирания списък както каза е преглеждан многократно и са доста малко статиите с аналог в други уикипедии. --ShadeOfGrey 06:01, 22 юли 2008 (UTC)

Ехо/пинг[редактиране на кода]

Някой занимава ли се по този списък тези дни? --Уанфала (беседа) 03:08, 29 декември 2015 (UTC)