Файл:BDZ 33000.0 Diagram.png

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Оригинален файл(1575 × 166 пиксела, големина на файла: 69 КБ, MIME-тип: image/png)

Емблемата на Общомедия Този файл е от Общомедия и може да се използва от други проекти.

Следва информация за файла, достъпна през оригиналната му описателна страница.

Резюме

Описание
Български: Картинка, описваща основните конструктивни елементи на вагоните, съставени в ЕМВ 33 серия. Един влак се състои от 4 вагона – 2 тракционни (командни) и 2 прикачни (апаратни, токоснемащи). В предната част на тракционния вагон се намира кабина за управление, входно-изходно преддверие за персонала, колетно-багажно отделение с двустранно разположени двукрили врати, входно-изходно преддверие за пътници. В задната част – второ входно-изходно преддверие и тоалетната. Вагонът е върху две талиги, върху които са тяговите двигатели (по един за всяка колоос). Входно-изходните преддверия са в двата края, където са и тоалетните. Върху вагона са разположени токоснемателят, главният въздушен прекъсвач и други апарати и устройства. Двата вагона (тракционен и прикачен) са напълно комплектована експлоатационна единица, но за съставянето на един ЕМВ е необходима още една. Целта е да се получи симетричност на влака и безпроблемна смяна на посоката на движение на влака. Следователно ЕМВ серия 33.000 се състои от 4 вагона и тази композиция е неделима.
Дата
Източник File:Beovoz_Diagram.PNG
Автор Unisouth

Лицензиране

Аз, носителят на авторските права над тази творба, я публикувам тук под следните лицензи:
w:bg:Криейтив Комънс
признание на авторството споделяне на споделеното
Този файл се разпространява под лиценз Криейтив Комънс Признание — Споделяне на споделеното 3.0.
Можете свободно:
  • да споделяте – да копирате, разпространявате и излъчвате произведението
  • да ремиксирате – да адаптирате произведението
Съгласно следните условия:
  • признание на авторството – Трябва да посочите авторството, да добавите връзка към лиценза и да посочите дали са правени промени. Можете да направите това по всякакъв разумен начин, но не и по начин, оставящ впечатлението, че същият/същите подкрепят вас или използването по някакъв начин на творбата от вас.
  • споделяне на споделеното – В случай, че промените, видоизмените или използвайки като основа произведението, го надградите, то полученото производно произведение може да се разпространява само съгласно условията на същия или съвместим лиценз с оригиналния такъв.
GNU head Предоставя се разрешение за копиране, разпространение и/или модификация на този документ според Лиценза за свободна документация на ГНУ, в своята версия 1.2 или някоя следваща версия, издадена от Фондацията за свободен софтуер; без непроменими раздели, без текст на предната подвързия и без текст на задната подвързия. Копие на този лиценз е приложено в раздела Лиценз за свободна документация на ГНУ.
Можете да изберете лиценз по Ваш избор.

Описания

Картинка на конструктивни елементи на ЕМВ 33 серия

Items portrayed in this file

изобразен обект

copyright status английски

copyrighted английски

media type английски

image/png

checksum английски

710196d487b6fd187d4206b4e10f4dd9171ccb9a

data size английски

70 591 Байт

166 пиксел

1575 пиксел

История на файла

Избирането на дата/час ще покаже как е изглеждал файлът към онзи момент.

Дата/ЧасМиникартинкаРазмерПотребителКоментар
текуща12:25, 17 юни 2023Миникартинка на версията към 12:25, 17 юни 20231575 × 166 (69 КБ)Алекс ГеоргиевUploaded a work by Unisouth from https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Beovoz_Diagram.PNG with UploadWizard

Следната страница използва следния файл:

Метаданни