Шаблон:Бъдете смели

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Echo thanks.svg Благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори.

[редактиране] [почистване] Template-info.png Документация

Употреба

Шаблонът се използва за по-лесно отговаряне на редактори, направили предложения за промени в статии, като алтернатива на {{Миоправиго}}. Шаблонът поддържа два параметъра: потребителско име, което добавя персонализирано обръщение, и подпис, което добавя също напомняне да се добавя потребителски подпис. Параметрите може да бъдат както именувани, така и просто позиционни, но не смесвайте двата вида. Вижте примерите за повече информация.

Както всички шаблони за беседи, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу.

Употреба Резултат
{{замест:бс}} Echo thanks.svg Благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори.
{{замест:бс|Iliev}} Echo thanks.svg Iliev, благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори.
{{замест:бс|потребител=Iliev}} Echo thanks.svg Iliev, благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори.
{{замест:бс|Iliev|1}} Echo thanks.svg Iliev, благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори. Също, когато пишете на беседи, моля Ви, не забравяйте да добавяте четири вълнички (~~~~) след своята реплика, което служи за Ваш потребителски подпис.
{{замест:бс|потребител=Iliev|подпис=1}} Echo thanks.svg Iliev, благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори. Също, когато пишете на беседи, моля Ви, не забравяйте да добавяте четири вълнички (~~~~) след своята реплика, което служи за Ваш потребителски подпис.
{{замест:бс| |1}} Echo thanks.svg Благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори. Също, когато пишете на беседи, моля Ви, не забравяйте да добавяте четири вълнички (~~~~) след своята реплика, което служи за Ваш потребителски подпис.
{{замест:бс|подпис=1}} Echo thanks.svg Благодаря Ви за направените забележки. Не забравяйте, че Уикипедия се създава от хора като Вас, така че не се колебайте и сам(а) да поправяте възможни неточности или да допълвате информация. Единствено помнете, че е силно желателно всяка информация в енциклопедията да бъде подкрепена с източници, желателно благонадеждни, което позволява на читателите сами да направят проверка. Ако имате нужда от помощ при редактирането, не се колебайте да питате на Уикипедия:Разговори. Също, когато пишете на беседи, моля Ви, не забравяйте да добавяте четири вълнички (~~~~) след своята реплика, което служи за Ваш потребителски подпис.

Вижте също