Шаблон беседа:Против възстановяване

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

YavBav09 Може ли да те помоля да дадеш примери за използване на параметрите от тази промяна? Не съм сигурен, че разбирам добре нуждата от тях: ако може да се промени както картинката, така и съобщението на шаблона, т.е. шаблонът може да се настрои да показва, например, червена удивителна с надпис „внимание, статията не е дописана“, тогава защо въобще са ни нужни други шаблони? Просто не разбирам защо шаблон, който се казва „против възстановяване“ и има конкретна цел да се ползва като гласуване против възстановяване, да може да изобразява съвсем различни от това неща? Това не е критика, просто обяснявам какво ме смущава в случая, но може би пропускам нещо важно.
— Luchesar • Б/П 11:45, 17 май 2021 (UTC)[отговор]

Разбирам. Не се замислих много за това. Може би да се използват за правене на главната буква малка, за да изглежда по-добре в изречение или променяне с картинка, която повече се харесва на потребителя. — Явор (xбеседа) 11:50, 17 май 2021 (UTC)[отговор]
Това за промяна на първата буква е много разумно. Макар... на мен лично да не ми харесва, когато хората поставят такива шаблони по средата на изречения, защото много по-трудно се проследяват гласовете, когато трябва да се броят (а при нас, поне засега, ги броим и точният брой гласове има значение, макар по идея само да !⁠гласуваме). Но все пак наистина е добре да има гъвкавост. За картинката обаче определено мисля, че е по-добре да не може да се променя, защото иначе отново опираме до въпроса „какъв е смисълът от шаблона“, ако всеки може да го промени по какъвто си иска начин. Идеята на шаблоните, все пак, е именно да има стандартизация, уеднаквяване.
— Luchesar • Б/П 12:19, 17 май 2021 (UTC)[отговор]