Шаблон беседа:Тенисист

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето
Проект Тенис Тази статия е поддържана от членовете на Проект Тенис, който е основан с цел подобряването и създаването на нови статии, свързани с тениса. Ако искате да вземете участие в проекта, посетете страницата му, прочетете съдържанието и, ако сте съгласни, се запишете сред членовете.

Цветова гама[редактиране на кода]

Хайде да сменим с нещо по-забележимо и ярко сивия фон в кутийката, за да се разграничават отделните части и да изглежда по-добре. --Rebelheartous 17:21, 5 януари 2012 (UTC)

Какво предлагаш? аз лично бих предпочела ненатрапращите се тонове, преди време беше зелено, но имаше много протести породени от отровния цвят. --Nadina 21:11, 5 януари 2012 (UTC)
За мен няма значение, просто да е някакъв различаващ се цвят, щото тва сиво е адски невзрачно. Може това синьото от английския и каталунския вариант на шаблона. Може и примерно някакво ненатрапващо се зелено. А и все пак да не съвпада с цветовете от видовете спечелени турнири при тенисистките. Айде ще помисля и ще предложа конкретен вариант. :-) --Rebelheartous 09:22, 6 януари 2012 (UTC)
Нямаме бърза работа :) --Nadina 22:32, 6 януари 2012 (UTC)

Име оригинал[редактиране на кода]

 Моля, да не се добавя параметъра име оригинал.--Rebelheartous (беседа) 06:58, 6 юни 2019 (UTC)

В такива случаи е добре да се посочва аргументация. Стандартна практика ни е в шаблоните и за личности, и за географски обекти да имаме – с по-малък размер на шрифта – и изписването на името на оригиналната писменост. Това, че обичайно го има в увода на текста, не изключва ползата да го има и в инфокутията – иначе би трябвало да махнем въобще всичките данни от нея, понеже вече ги има в текста.
— Luchesar • Б/П 08:10, 6 юни 2019 (UTC)