Real Illusions: Reflections

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Real Illusions: Reflections
Албум на Стив Вай
Издаден22 февруари 2005
Жанринструментален рок
прогресив метъл
Времетраене55:10
Музикален издателEpic/Red Ink
Продуцент(и)Стив Вай
Езиканглийски
Хронология на Стив Вай
G3: Live in Tokyo“ (2005) „Real Illusions: Reflections“ (2005) Sound Theories“ (2007)

„Real Illusions: Reflections“ е студиен албум на американския китарист Стив Вай, издаден през 2005 г. Това е първата част от концептуален албум в три части. Албумът разказва за град, посетен от изпратения от боговете Помпош и за създадената от него църква.

Трябва да се отбележи, че Вай използва за пръв път от доста време седемструнна китара (в „Under it All“). Това е и първият албум, в който Вай използва Ибанез JEM (в „Building the Church“ и „Dying for Your Love“).

Седмата песен, „Lotus Feet“, е номинирана за Грами в категорията „Най-добро инструментално рок изпълнение“. Песента е записана в Холандия през 2004 г.

Съдържание[редактиране | редактиране на кода]

Всички песни са написани от Стив Вай.

  1. Building the Church“ – 4:58
  2. „Dying for Your Love“ – 4:50
  3. „Glorious“ – 4:35
  4. „K'm-Pee-Du-Wee“ – 4:00
  5. „Firewall“ – 4:19
  6. „Freak Show Excess“ – 6:51
  7. „Lotus Feet“ – 6:45
  8. „Yai Yai“ – 2:37
  9. „Midway Creatures“ – 3:42
  10. „I'm Your Secrets“ – 4:26
  11. „Under it All“ – 8:07
  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата Real Illusions: Reflections в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​