Уикипедия беседа:Събития в кадър: Разлика между версии

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
-ego- (беседа | приноси)
ooops ... думата ''фотоси''
-ego- (беседа | приноси)
м препинание
Ред 8: Ред 8:




Е, как на ръка, това е прекалено трудоемко,няма ли си ро'''БОТ'''и за тази цел; вземам си думите обратно, нека си стои ''картинка'', какво като не е съвършено. Човешка направа, все пак. В КАДЪР ясно (и трудоемко да се отстраняват след като отмине "''всяко чудо''"); но за ТЕКУЩИ си остава в сила, че не ми изглежда уместно, енциклопедията не е нито форум, нито чат, нито клюка. [[Потребител:-ego-|altruista]] 16:03, 6 ноември 2010 (UTC)
Е, как на ръка, това е прекалено трудоемко,няма ли си ро'''БОТ'''и за тази цел; вземам си думите обратно, нека си стои ''картинка'', какво като не е съвършено. Човешка направа, все пак.
"...В КАДЪР" - ясно, разбрах (но и трудоемко да се отстраняват след като отмине "''всяко чудо''"); но за "ТЕКУЩИ събития" си остава в сила, че не ми изглежда уместно, енциклопедията не е нито форум, нито чат, нито клюка. [[Потребител:-ego-|altruista]] 16:03, 6 ноември 2010 (UTC)


2. Думата ФОТОСИ също си я вземам обратно, и тя не е '''"глиже"''' особено, защото ''картинката'' може и да не е ФотоГрафия.
2. Думата ФОТОСИ също си я вземам обратно, и тя не е '''"глиже"''' особено, защото ''картинката'' може и да не е ФотоГрафия.

Версия от 23:05, 6 ноември 2010

Отлична идея, особено с оглед трудностите да се намерят и поместят свободни илюстрации.

Апелирам да се изостави вдетиняващото прозвище "КАРТИНКИ" когато става дума за ИЛЮСТРАЦИИТЕ на Уикипедията. Повсеместно. Да кажем "ФОТОСИ" или нещо подобно.

Извинявам се за одевешния ми коментар в РАЗГОВОРИ, без да бях вникнал за какво е този проект.  :-)) altruista 22:08, 5 ноември 2010 (UTC)[отговор]

Сега като се замисля, имаш право, „картинки“ наистина звучи неглиже, пък и откакто префиксът беше заменен от Картинка: на Файл: има всички основания да се преименуват/редактират всички помощните страници, които имат отношение по въпроса. Това ще е малко трудоемка задачка и сигурно няма да стане в кратки срокове, но бих се хванала да я свърша. Междувременно, коментарът на У:Р не беше излишен и ако нещо в сегашното описание на проекта не е достатъчно ясно, кажи, да му изправим гърбичките. :) Спири 22:29, 5 ноември 2010 (UTC)[отговор]


Е, как на ръка, това е прекалено трудоемко,няма ли си роБОТи за тази цел; вземам си думите обратно, нека си стои картинка, какво като не е съвършено. Човешка направа, все пак.

"...В КАДЪР" - ясно, разбрах (но и трудоемко да се отстраняват след като отмине "всяко чудо"); но за "ТЕКУЩИ събития" си остава в сила, че не ми изглежда уместно, енциклопедията не е нито форум, нито чат, нито клюка. altruista 16:03, 6 ноември 2010 (UTC)[отговор]

2. Думата ФОТОСИ също си я вземам обратно, и тя не е "глиже" особено, защото картинката може и да не е ФотоГрафия.

В крайна сметка предългата чуждица ИЛЮСТРАЦИЯ сякаш най-уйдисва.  :-)) altruista