Мурад Хидиуед: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м
препратки, {{Портал футбол}}, {{футбол-мъниче}} и др.
Ред 8: Ред 8:
}}
}}


'''Мурад Хидиуед''' (на [[френски]] ''Mourad Hdiouad'', произнася се '''Мурад Хдиуад'''). Марокански футболист-национал, [[полузащитник]]. Роден на [[10 Септември]] [[1976]] г. Футболист на [[ЦСКА]] от лятото на [[2005]] г. Предишни отбори [[Литекс]], [[Ал Ихтихад]] ([[Саудитска Арабия]]), [[ФУС Рабат]], [[Темара]]. Награда за най-добър халф на [[България]] за [[2005]] г. Носител на купата на [[България]] за [[2004]] г. с [[Литекс]] и с ЦСКА за [[2006 ]]г. От юни [[2006]] г. е играч на немския [[ФК Аугсбург]].
'''Мурад Хидиуед''' (на [[френски]] ''Mourad Hdiouad'', произнася се '''Мурад Хдиуад''') е [[Мароко|марокански]] [[футболист]], [[национален отбор по футбол на Мароко|национал]], [[полузащитник]]. Роден е на [[10 Септември]] [[1976]] г. Футболист на немския [[ФК Аугсбург]], където преминава от [[ПФК ЦСКА (София)|ЦСКА]] през юни [[2006]] г. Преди това е играч на [[Литекс (отбор)|Литекс]], [[Ал Итихад]] ([[Саудитска Арабия]]), [[ФУС Рабат]], [[Темара]]. Печели наградата за най-добър полузащитник на [[България]] за [[2005]] г. Носител на [[Купата на България]] за [[2004]] г. с "Литекс" и за [[2006]] г. с ЦСКА.


{{Уикицитат|Мурад Хидиуед}}
{{Уикицитат|Мурад Хидиуед}}
{{Портал футбол}}
{{мъниче}}

{{футбол-мъниче}}


[[Категория:Марокански футболисти|Хидиуед, Мурад]]
[[Категория:Марокански футболисти|Хидиуед, Мурад]]

Версия от 19:27, 30 юли 2006

Шаблон:Биография инфо 2

Мурад Хидиуед (на френски Mourad Hdiouad, произнася се Мурад Хдиуад) е марокански футболист, национал, полузащитник. Роден е на 10 Септември 1976 г. Футболист на немския ФК Аугсбург, където преминава от ЦСКА през юни 2006 г. Преди това е играч на Литекс, Ал Итихад (Саудитска Арабия), ФУС Рабат, Темара. Печели наградата за най-добър полузащитник на България за 2005 г. Носител на Купата на България за 2004 г. с "Литекс" и за 2006 г. с ЦСКА.

Уикицитат
Уикицитат
Уикицитат съдържа колекция от цитати от/за

Шаблон:Футбол-мъниче