Южна Биоко: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
м Робот Добавяне {{без източници}}
м 4-цифрени числа без интервал; козметични промени
Ред 1: Ред 1:
{{без източници}}
{{без източници}}
[[File:Equatorial_Guinea-Bioko_Sur.png|thumb|Провинция Биоко-юг на картата на Екваториална Гвинея]]
[[Файл:Equatorial_Guinea-Bioko_Sur.png|мини|Провинция Биоко-юг на картата на Екваториална Гвинея]]
'''Южна Биоко''' ({{lang-es|Bioko Sur}}) е провинция на [[Екваториална Гвинея]]. Обхваща южната част на остров [[Биоко]], разположен в [[Атлантическия океан]]. Площта на провинцията е 1 241 квадратни километра, а населението, по данни от [[2001]], е около 29000 души. Столицата на провинцията е град [[Луба]], разположен на около 50 километра от столицата на Екваториална Гвинея - [[Малабо]] и с население от около 7 000 души.
'''Южна Биоко''' ({{lang-es|Bioko Sur}}) е провинция на [[Екваториална Гвинея]]. Обхваща южната част на остров [[Биоко]], разположен в [[Атлантическия океан]]. Площта на провинцията е 1241 квадратни километра, а населението, по данни от [[2001]], е около 29000 души. Столицата на провинцията е град [[Луба]], разположен на около 50 километра от столицата на Екваториална Гвинея - [[Малабо]] и с население от около 7000 души.


{{гео-мъниче}}
{{гео-мъниче}}

Версия от 19:25, 30 септември 2018

Провинция Биоко-юг на картата на Екваториална Гвинея

Южна Биоко (Шаблон:Lang-es) е провинция на Екваториална Гвинея. Обхваща южната част на остров Биоко, разположен в Атлантическия океан. Площта на провинцията е 1241 квадратни километра, а населението, по данни от 2001, е около 29000 души. Столицата на провинцията е град Луба, разположен на около 50 километра от столицата на Екваториална Гвинея - Малабо и с население от около 7000 души.

Шаблон:Гео-мъниче Шаблон:Екваториална Гвинея-мъниче