Беседа:Библиотека (книга)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Според мен ще е по-добре тази статия да е с име Митологическа библиотека или Библиотека (книга)/Библиотека (съчинение), защото това хич не е основното значение на думата и от вътрешните препратки насам май никоя няма значението, за което се ползва в момента страницата. Martyr 20:31, 23 ноември 2005 (UTC)

Абсолютно. --Ванка5 20:33, 23 ноември 2005 (UTC)
Май няма, но провери ли? (под всяка статия има "какво сочи насам" ):) "Библиотека" е един от основните трудове по древногр.митология. Почти няма статия в която да не е споменат. Ако питате откъде знам - голяма част от тях съм ги писала аз. В някои от статиите думата е и с препратка -примерно:Наяди, Еврибия, Пронакс. Та така, тъй като Уикипедията се зарежда ужасно тези дни и стана особено мъчително, оставих оправянето на препратките за утре. Ако позволите!:) Като стои така ми позволява да видя кои статии имат да им се сменят препратките. Ако ви се занимава-оправяйте, ако не-оставете на мен за утре! Лека нощ! --Darsie 20:48, 23 ноември 2005 (UTC)
Е, добре, има, не съм поровил достатъчно дълбоко в "Какво сочи насам" :) Във всеки случай е необходимо да се преместят статията и препратките. Martyr 09:54, 24 ноември 2005 (UTC)