Беседа:Борис Велчев (юрист)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Дядо му (със същото име) вероятно спада към политиците. Но аз лично не мога да го определя като политик.--Phips 01:36, 29 април 2006 (UTC)

агенцията[редактиране на кода]

Наистина няма посочен източник за идеята за агенцията. Аз имам спомен за интервю на Велчев по темата, но в момента нямам време, за да го потърся.

Самата идея е тук. Eто я изцяло:

премахнато нарушение на Уикипедия:Авторско право - © 2004 president.bg -- Златко ± (беседа) 23:31, 12 септември 2006 (UTC)
Златко, от Президентството отдавна са казали, че всичко, което е публикувано на сайта може да се ползва свободно, с посочване на източника, ако има възможност. (казали са го в електронна поща до мен, когато съм ги питал) Вени Марковски 03:14, 13 септември 2006 (UTC). Това © 2004 president.bg се отнася до дизайна на уеб сайта, а не до съдържанието му. Ако беше съдържанието, нямаше да има година (2004), защото логично, това би се отнасяло само до текстове, публикувани през 2004 г.
Вени, на страницата пише, че има авторски права, само толкова. Уговорките по-горе може и да ги има в лично писмо до теб, но със същия успех може и да са измислица. Писмото май не е публикувано в Държавен вестник и няма как да проверя дали наистина ти е изпращано без да проверя в отчетните записи на техния пощенски сървър. Оттам насетне до доказване на противното авторското право е върху цялото съдържание на president.bg! Нищо лично към теб, тенекийка на нашия задник. -- Златко ± (беседа) 20:29, 13 септември 2006 (UTC)

Вени Марковски 17:27, 12 септември 2006 (UTC)

Вени, излишен беше този дълъг цитат, всеки (поне) средно интелигентен човек знае, че Първанов е само празен лаладжия дето, освен да си разнася прическата и костюма за друго не става. Вида се, че не нова агенция трябва, а просто прокуратурата и съда да си гледат работата. И депутатите. И президента. За целта се поставят вместо лаладжиите кадърни хора и готово. --ИнжИнера 20:00, 12 септември 2006 (UTC) Стабилен Stable
В България всеки разбира от политика - затова публикувах статията, за да има възможност да се види какво точно е предложено преди четири години. Да се твърди, че еди-кой-си е не-знам-си-какъв е лично мнение. В Уикипедията се опитвам да бъда максимално обективен, без да налагам личното си мнение за каквото и да е в статиите. Вени Марковски 22:29, 12 септември 2006 (UTC)

Преместване на Борис Велчев (юрист)[редактиране на кода]

Поради по-ранната си поява тази статия е с основното заглавие, но дядо му е най-малкото със сходна значимост (15 години в Политбюро). Ако няма възражения ще преместя статията и Борис Велчев ще стане пояснителна. --Спас Колев (беседа) 18:46, 1 януари 2013 (UTC)

Безспорно! От мен „за“! --Elkost (беседа) 20:00, 1 януари 2013 (UTC)