Беседа:Вибрафон

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Кандидат за избрана[редактиране на кода]

Предлагам тази статия за избрана! Смятам че тази статия е една от най-добрите в секция музикални инструменти тя е пълна,обширна и поркива всички органоложки аспекти за дефинирането на един инструмет,форматирана е добре шрифт, абзаци и тн.,посочени са източници,няма нарушения на авторските права и садържа достатъчно информация подредена по хронология.

  • За момента не става. Без да чета виждам, че има няколко секции с по 1-2 реда (Нотиране, Диапазон, Репертоар) и няколко секции без никакви уикивръзки. --V111P 07:50, 4 април 2007 (UTC)
  • Въпросните секци нее възможно да бъде писано повече по тях например "диапазон" това е тоновия обем на инструмента казва се колко октави е той и толкова тaка че или трябва да се трият или да се обединят всичките в една.Колкото дo уикивръзките може да ги допълниш.-Aladin
Който напира статията му да е избрана би трябвало да се чувства най-силно ангажиран с подобряването ѝ. Моля Аладин да не се изживява като работодател на останалите редактори. --Спири / беседка 05:48, 5 април 2007 (UTC)
Съгласен съм с мнението на В111П и Спири, но като цяло статията не е лоша. Трябва още да се поизглади. --Бърков 19:37, 15 април 2007 (UTC)