Беседа:Волен Сидеров

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Твърдения без източник[редактиране на кода]

Премествам тук твърдения без посочен източник:

Според други коментатори, от проучванията на социолозите в поредицата от избори от основаването на Атака насам става ясно, че горното твърдение е напълно невярно и тенденциозно написано. От тези проучвания е видно, че една голяма част от членовете и симпатизантите на Атака са хора с висше образование, или със собствен бизнес. Те гласуват за партия Атака, защото никой друг не предлага решения на проблемите им, нито дори говори за тях.

Спас Колев 13:32, 13 февруари 2008 (UTC)

Много моля, който е писал това: "Според някои сведения в края на 90-те години е бил пресаташе на свързаната с Мултигруп и Газпром компания Овергаз. Учил е известно време теология в Шуменския университет (2002-2003), но не е завършил. Отказва да се яви на изпит на 1 април 2007 г. поради големия журналистически интерес, въпреки че е платил таксата за възстановяване на студентските си права", да си оправи драсканиците! Изключително ценната енциклопедична информация съдържаща се в писаниците /по-друг начин не би могло да се нарече написаното/ въобще не отговаря на изискванията за енциклопедичност. Тук не става въпрос за харесване или не на дадена личност. Това не е пропагандна рубрика, а енциклопедична статия. Angel ivanov angelov 21:56, 18 октомври 2008 (UTC)

Честит Рожден Ден!--Sim 08:03, 19 април 2011 (UTC)

Политическа риторика[редактиране на кода]

Предлагам текстовете в раздела "Политическа риторика" да се преместят в Уикицитат. Blagocvetano (беседа) 10:54, 18 април 2013 (UTC)