Беседа:Враня (село)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Мисля, че статията трябва да сочи към града и смятам да преместя.--Мико Ставрев 10:47, 2 август 2006 (UTC)

Селото е в България, а градът — не. Би трябвало първо да обсъдим приоритетите от българска гледна точка. --Емил Петков 11:57, 2 август 2006 (UTC)
Вярно е, но градът е в българската периферия има известни българи родени там и на няколко пъти е влизал в границите на модерната българска държава.--Мико Ставрев 12:06, 2 август 2006 (UTC)
И аз подкрепям Мико... Нека сме практични! Например, ако аз искам да прочета нещо за град Враня, ще напиша в търсачката само Враня... Дори и незнаех, че има село в България с подобно име... и като гледам е с 140 души население... не е от големите села, нито пък е известно на българите извън Петричко... --Пакко
Затова служат поясненията в началото на статиите. Не е лошо някой да научи, че има такова село, както и вие с мИко току-що направихте. --Емил Петков 15:46, 2 август 2006 (UTC)
Аз го бях чувал и преди селото, но това е защото имам някаква нездрава страст към тия неща - топиними и прочие. Аз смятам че Враня трябва да сочи директно към града, както казах. Но ако решите да сочи към пояснение ще се съглася.:-)--Мико Ставрев 17:47, 2 август 2006 (UTC)