Беседа:Горна Оряховица

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Това реклама ли е?[редактиране на кода]

Летище Горна Оряховица имаше и ILS CAT I, но го спряха, а това не е посочено в статията. VOR/DME/NDB въобще не са "нови, модерни" технологии. Освен това твърдението, че РВД Горна Оряховица управлява трафика в цяла Северна България е несъстоятелно тъй като за североизточната част на страната въздухоплавателният трафик се управлява от РВД Варна.

А къде видяхте това динамично движение на хора и товари?! - До там летят само разни АН-12 на Брайт (товарни) и от време на време някой самолет с футболни фенове когато Литекс имат гост от чужбина.

Все пак, нека сме обективни - това тук е енциклопедия, а не рекламен билборд... --Павел 12:57, 31 юли 2007 (UTC)[отговор]


Не съм съгласна с изказването, ноето прочетох излязла съм от града е излязла е условно казано защото при всеки удобен за мен случай винаги предпочитад да съм в къщи и това е най-голямата радост за мен. Има много промени в града в положителна посока. Наложи ми се да си направя изследвания защото живея в София и съм "очарована" от отношение, внимание и т.н., та поради тази причина се прибрах и си направих изследванията в Горна Оряховица и ако трябва да съм откровена останах очарована от отношение, експресно реагиране на всяка една ситуация. да не говоря зя отношението към самата мен просто като човек. Възхитена съм и го казвам с гордост и със голямо задоволство се прибирам у дома, и със свито сърце когато си тръгвам от там, защото все по-рядко започнах да се завръщам у дома и това ме натъжава много. Помага ми да видя и осъзная какви и колко положителни промени има там. Благодаря на създателите на този сайт и предоставената възможност за беседа всеки да изрази своето мнение. Благодаря от сърце, нека да са повече тези които виждат положителното в нашия град и го множат, защото е много лесно да се критикува отстрани или да напуснеш града, където си израснал с оправданието нищо не се прави тука, "егати скуката" на времето не беше така, а какво направихме ние за нашия град или лесно и безмълвно се впуснахме във вихъра на големия и шумен град, защото там живота си тече монотонно и дори още по-скучно но ние не го виждаме това, забързани в еднообразното си сиво ежедневие. Да скучно е за тези, които не успяват дори и на най-оживеното място да намерят себе си. Нима преди години не е имало работа за нашите родители, както е сега не е вярно това сега трябва да поемем в ръцете си нещата ние тяхното поколение и не само да съхраним създаденото от тях но и да се опитаме да доразвием и обновим. Успех и смело напред. С уважение Ваша почитателка Теодора Иванова --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 193.192.57.131 (беседа • приноси) .