Беседа:Деси Слава

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Бих исакал да попитам дали подобни персони заслужават такова внимание и толкова обемна инфомация? За справка, погледнетe страниците на порно зведите, които безспорно са база за сравнение с наште "фолк диви", въпреки че май не са чак толкова вредни и тъпи. Никъде няма да намерите толкова обширна информация! Друг е въпроса, дали изаобщо подобни същества трябва да имат страници тук. (Bojisti 18:12, 14 май 2010 (UTC))

Ако зависеше от мен феноменът фолк певици нямаше да съществува изобщо в българското общество, но за добро или лошо не съм аз този който решава какво да съществува или не. Факт е, че тези персони съществуват и имат своето влияние (за съжаление прекалено голямо) а Уикипедия има за цел да представя фактите такива каквито са. Нашите пристрастия, които в случая съвпадат не могат да бъдат основание за цензура. Основното правило в Уикипедия е да се цензурират пристрастията и да се остави само неутралната гледна точка. Неутралната гледна точка изисква да признаем, че персоната спомената в текущата статия е част от съвремието на България. Дали на мен и на вас това ни харесва няма значение. Колкото до липсата на статии за по-заслужили личности тази липса теги на съвестта на всеки, който би могъл да ги напише, но не го е направил. А това включва не само мен и вас но и всеки българин, който има достъп до Интернет. --Сале 18:31, 14 май 2010 (UTC)
Всъщност напротив, има много статии за порно актриси, а тази (Джени Хендрикс) дори е предложена за „избрана статия“. Защото личното мнение е много относително Уикипедия си има критерий за значимост, които ако просто не са покрити - въпросна статия изчезва. Истината обаче е, че подобните личности са много добре познати/приети и те абсолютно запълват тези критерии. Културно развитие не се постига със забрани и със създаване на някакви догми, а тъкмо напротив - с развитие на значимите теми. Bojisti, вие вероятно имате някакви интереси, можете веднага да допринесете с някоя интересна статия в област, която според вас не е добре застъпена. Поздрав. --Подпоручикъ 18:36, 14 май 2010 (UTC)

Това е наистина безумно! Направете сравнение със станицата за тази Джени Хендрикс на английски и този ферман на български! Не съм наясно какви са ви критериите за "избрана статия", но според мен да се предлага статия за жена, чийто "талант" се изчерпва до фелацио и анален секс е абсолютен абсурд, а и е обидно! За какво е предложена тзиа статия - може би заради безценната информация как да се [...] за пари или за прическата на тази звезда и "медиините и изяви" . Личи си възхищението към предмета на тази статия. Pathetic!- както казват англоезичните народи. А очевадната визуална прилика с наште "поп фолк" уруспии оставям без коментар. Вече не ме учудва защо по teen форуми 10-11 годишни питат как да направят [...] на гаджето си! Май никои от вас не се е замислял върху ефекта на уики, като role model за подрастващите.(Bojisti 01:19, 15 май 2010 (UTC))

Вижте само ви дадох пример, а не повод да изписвате три нови фермана, включително на страниците за въпросната Хендрикс. Уикипедия си има правила, които вие явно не сте прочели. За образователната цел.. ще ми се да беше вярно, но ако някой отвори Уикипедия, за да чете то поне малко вече е получил от семейство, училище и улицата. И то положително.. Отбелязвам ви само, че едва ли ще има изтриване на статиите, тъй че по-добре се захванете с нещо стойностно, което искате децата да прочетат о време. --Подпоручикъ 06:09, 15 май 2010 (UTC)