Беседа:Дойранчани

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Преместено от Кирил Граматиков[редактиране на кода]

Почитувани,

Во вашето издание на Википедија во делот Доиранчани, родени во град Доиран,(Дојран, Реп. Македонија, стои и моето име, Кирил Граматиков, инженер, роден 11.06.1948 год. За поточна информација на вашите читатели, ве молам побарајте повеќе информации на Интернет, или мојот профил на социјалната мрежа LinkedIn, каде ќе најдете доволно податоци за мојата професионална кариера.

Кусо речено, јас сум универзитетски професор и истражувач (researcher) на Градежниот (Строителен) факултет при Универзитетот "Св.Кирил и Методиј" Скопје, со долгогодишно учество во меѓународни научно-истражувачки проекти, финанансирани од USA и ЕU фондовите за научно-техничко истражување(NSF-USA, EU Programmes FP6, FP7, COST), со учество и презентирани научни трудови на голем број меѓународни, светски и Европски конференции и научни собири во областа на Градежното конструктерство и земјотресното инженерство( Civil & Structural Earthquake Engineering)

Ви благодарaм за вниманието!

Д-р Кирил Граматиков Професор, Градежен (Строителен)факултет Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Република Македонија тел. + 289 (0)2 3116 770 private mail: kdgramatikov@gmail.com

--Peterdx (беседа) 06:19, 29 януари 2015 (UTC)

Тоест човекът културно иска некой друг да го напише? --213.222.32.214 07:26, 29 януари 2015 (UTC)
Нямам идея, човекът беше направил статия "Кирил Граматиков", в която беше този текст. Не съм проследявал историята на Дойранчани, за да видя кой го е вписал сред тях (т.е. да не се е вписал сам). --Peterdx (беседа) 09:01, 29 януари 2015 (UTC)