Беседа:Енвер Ходжа

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Безумието с бункерите??!? Кой го е писал това? И от къде източник? Тези бункери са били построени в следствие на прекратяване на отношенията първо със СССР (понеже е бил твърд сталинист) и после с Китай. Твърдението за безмислените бункери и:"Енвер Ходжа задейства мощен пропаганден апарат, който убеждава хората, че те изграждат уникално преуспяващ строй и че това неминуемо ще доведе до опити от другите държави за унищоването на Албания"

не е подплатено с никакъв източник. Може би на някой по-възрастен уикипедианец му е преподавано по татово време така, но.... --Chickem4o 14:15, 19 октомври 2007 (UTC)

Неутралност, енциклопедичност, източници[редактиране на кода]

Статията не е написана от неутрална гледна точка, а от доминираща пристрастна такава. Има нужда от пренаписване (ползвайки други източници; посочените не са благонадеждни), тъй като съдържанието не е енциклопедично. --Qocheedy daiin 10:10, 5 август 2011 (UTC)

Аз писах за бункерите, добавил съм източници. Чети и се образовай. Аз съм живял в тези времена и съм бил свидетел на безумията на тоя диктатор. --Miroslav Dechev (беседа) 23:02, 21 февруари 2017 (UTC)