Беседа:Енигма (музикален проект)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Тъй като стана малко объркване дали името на Майкъл Крету не е Крецу, се разрових много сериозно. [Тук] е обяснено как е правилно да се произнася. Името на румънеца е Михай Крецу, но той се подвизава като Майкъл Крету и така се подписва в музикалните проекти, които прави. Предлагам в биографичната част за него този факт да е опоменат, но Крету да фигурира на страниците с музикалните му проекти. --Предният неподписан коментар е направен от PrinceYuki (беседа • приноси) .

Категория[редактиране на кода]

Предлагам да направим категория Енигма - доста (и хубав) материал се е натрупал, с категории лесно ще се организира. --Александър Бахнев 00:20, 7 август 2008 (UTC)

Все се каня за тази категория Енигма, че вече има и участници в проекта, албуми и сингли, така че съм с две ръце за! --SilentShout 07:47, 7 август 2008 (UTC)
ОК, сложих ѝ МЕП и другите екстри, че иначе после ще си имаме работа по поддръжката, където гледам и ти участваш. :) А имаш ли нещо против да преместим заглавието на страницата на Енигма (или Енигма (музика) с Енигма като пояснителна) - мисля, че с това име е достатъчно добре разпространена, на кирилица е, има такава дума, а и не звучи изкривено. --Александър Бахнев 11:30, 7 август 2008 (UTC)
Впрочем не ме бърка, аз статията така я заварих и затова не съм я местил, да не тръгне да се дига парата защо е преместена. Мисля, че най-уместно е Енигма (музикален проект) с пояснителна Енигма, защото те не са група в пълния смисъл на думата Ухилен съм. --SilentShout 11:50, 7 август 2008 (UTC)
Ok --Александър Бахнев 12:32, 7 август 2008 (UTC)