Беседа:Илия Георгиев (учен)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

нямах време да продължа страницата днес и не знам, как да добавя снимка. Благодаря за разбирането. --Предният неподписан коментар е направен от Alexgeorgiev (беседа • приноси)

След като все още работите по статията, трябва да поставите най-отгоре шаблона "Редактирам", за да не я изтрие някой. Можете да видите как съм го сложила. Освен това, ще Ви помоля да се подписвате, когато пишете по беседите. Това се прави като кликнете върху моливчето на долната лента в режим на редактиране. По отношение на снимката, не е толкова просто. Трябва или Вие да сте неин автор, или да получите писмено съгласие от фотографа, който я е правил да я ползвате в Уикипедия. Ако едно от тези две условия е изпълнено, ще Ви помогна да качите снимката в Комънс, а оттам - и в статията. --Молли (беседа) 17:34, 20 януари 2014 (UTC)

Искрено Благодаря за помощта, Мисля, че се справих с "редактиране" Също така махнах от пред името доц., но как да го махна от самото заглавие най-горе, както е тук „Беседа:Доц. Илия Георгиев“? Благодаря отново --Alexgeorgiev (беседа) 08:57, 21 януари 2014 (UTC)

Статията няма нито един източник и в момента е за бързо изтриване. Отделно според представения текст не покрива и У:ЗХ. Смятам до няколко дни, ако не се появят източници, да я изтрия директно, а ако не се появят източници доказващи значимост, да я пусна за изтриване.--Алиса Селезньова (беседа) 13:24, 22 януари 2014 (UTC) Молбата ми е да ми кажете, така дали вече е добре? Благодаря Ви и Успешна седмица! --Alexgeorgiev (беседа) 10:00, 27 януари 2014 (UTC)