Беседа:Интуитивна стрелба

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Ако тази статия не бъде изтрита ще я бъде допълнена. Това е съкратен текст. The Engineer 22:32, 19 дек 2004 (UTC)

Съществува ли понятието "интуитивна стрелба" в някой български източник? Питам, защото не знам. --Емил Петков 07:49, 20 дек 2004 (UTC)
Да, така се изучава във полицейския ни институт в Симеоново, НСО, СОБТ, частните охранителни фирми и в специализираната литература по полицейска подготовка. Интуитивна стрелба е термин в тези учреждения, който има дефиниция и точно определено съдържание. Съществуват още много видове стрелба за някои от които искам да напиша статии. The Engineer 08:51, 20 дек 2004 (UTC)
А на кого му е нужно това? --Емил Петков 09:18, 20 дек 2004 (UTC)
а астрономията, литературата? и останалите 99 процента от темите? Извинявай но въпросът ти е неадекватен, една енциклопедия не е наръчник на нужните неща. Защо преценяваш нуждите на другите, те си ги знаят най добре. Сменяш непрекъснато доводите, което показва че няма точно определена причина за изтриване на статиите а просто на теб не ти харесват тези теми, моля ти се стига с тая злоба, остави ме да си пиша намира, The Engineer 09:46, 20 дек 2004 (UTC)
Не съм сменял доводите си. Ако си забелязал такова нещо, моля да го посочиш. Астрономията и литературата също имат части и теми, които са нужни на съвсем ограничен кръг от хора. Пиши си на мира усмивка, кой ти пречи? --Емил Петков 09:53, 20 дек 2004 (UTC)
Да започнем да трием енциклопедията тогава. "на кой е нужно", "тук не им е мястото", "не би могло да се напише повече от изречение", някакъв вид монах или ултрапацифист, които като стещне насилие си затваря очите с надеждата да изчезне, или ? :) The Engineer 10:04, 20 дек 2004 (UTC)
След запълване на статията аз не съм за нейното изтриване, но съм за изтриване и спестяване на усилията по запълване на сродните страници, които все още са на практика празни. Не видях сменени доводи сред цитираните от теб. Аз в случаая въобще не изхождам от позицията на пацифиста, въпреки че съм против насилието. Предупреждавам те да не се подхлъзваш в обсъждане на лични въпроси, защото гледам, че си на път. --Емил Петков 10:09, 20 дек 2004 (UTC)
Беше опит за шега, има усмивка. Аз единствено оценявам моите усилия за спестяване ли са или не. Чужди оценки върху нуждата от моята дейност и моите интереси е обидна. The Engineer 10:18, 20 дек 2004 (UTC)
Грешиш, че се обиждаш. Аз например пет пари не давам дали някой оценява моите интереси и как (с едно изключение -- жена ми усмивка) и преценявам дали да пиша по основните си интереси или по нещо по-важно за общността, отколкото лично за мен. В Уикипедия:Страници за изтриване съм писал и по-нагоре някои неща, предназначени за теб, които мисля, че не си прочел. --Емил Петков 10:21, 20 дек 2004 (UTC)