Беседа:Летище София

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Някъде дали може да се намери подробна карта на Терминал 2? Тази която е на страницата на летище София не върши почти никаква работа, за разлика от картата на Терминал 1, която е доста добра!

Един раздел Мъгла няма да зле :) --Vammpi 09:03, 27 ноември 2010 (UTC)[отговор]

Виждам сериозно копивайо – потребител Margarita kiril86 е изтрила голяма част от статията (заедно с куп източници) и я е заменила чрез копи-пейст с текстове от Летище София. Връщам редакцията от 11 март, но моля (с извинение) колегата Martinkirilov 98: да възстанови трите си редакции от 12 март. Другите двама колеги са редактирали копипейстния текст.--Zhoxy (беседа) 21:14, 12 март 2019 (UTC)[отговор]

Информацията, качена от предишни потребители е в голяма част лично мнение, стилистично недобре оформен текст и източници, които са статии или лично мнение. Моля да се обосновете каква е вашата мотивация за създаването на съдържание за летище София?(Margarita kiril86)
Пример 1: "Най-старото авионачинание тук е резервна лятна тревна писта във Враждебна, за летището в Божурище направена още в 1912 г. от българската войска с помощта на немски инженери." - трудно се следи мисълта в това изречение...
Пример 2: "През януари 2013 г. управителят на летището Веселин Пейков съобщава, че се планира изграждането на един напълно нов модерен терминал на стойност 200 000 000 € и многоетажен паркинг на мястото на сегашния „Терминал 1“." - каква информация носи това съобщение? За намерение, което не е осъществено и се е случ1ило преди 6 години? Статиите в Уикипедия трябва да се актуализират.
Пример3: "Нова метростанция Летище София-Терминал 2" - има ли стара ? Поправката тук е липсата на думата "нова"...
и така нататък... Моля, ако смятате че има информация по същество, която не е споделена, нека остане, но и да има смисъл в текста, които е изписан. (Margarita kiril86)
Коригирах проблемните текстове. Можеше да го направите и Вие. --Спас Колев (беседа) 13:22, 14 март 2019 (UTC)[отговор]