Беседа:Луна (певица)

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Несъществуващ линк[редактиране на кода]

Искам да попитам как се третира съдържанието на сайтове, които вече не съществуват. Става въпрос за изтритите линкове http://luna.hit.bg/bio.htm , които със сайтове като https://archive.org/web/ могат да бъдат разглеждани и четени, независимо, че са офлайн. Animsaj 15:10, 29 септември 2015 (UTC)

en:Wikipedia:Citing_sources#Preventing_and_repairing_dead_links, en:Wikipedia:Link rot и две помощни страници за различни архиви: en:Wikipedia:Using WebCite, en:Help:Using the Wayback Machine. Накратко: за премахнат или преместен ресурс, който е служил за (благонадежден) източник, следва да се потърси новата му локация, а не да се премахва заедно със съдържанието, към което се отнася. Спири ··· - - - ··· 16:41, 29 септември 2015 (UTC)

Музикаутор[редактиране на кода]

Каква е идеята на този източник и как да разберем, че се отнася за същото лице като обекта на статията?--Rebelheartous (беседа) 08:37, 30 септември 2015 (UTC)

Доколкото помня някой беше сложил линк към *.doc файл за Музикаутор, но линкът не работеше. Просто го подмених, не съм инициатор в случая. Animsaj 19:18, 30 септември 2015 (UTC)