Беседа:Петя Дубарова

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Коментар на 62.176.115.225[редактиране на кода]

Искате да кажете, ненавършила 18 години? По моите изчисления вече е била на 17 години. Или аз нещо не мога да смятам? --62.176.115.225

Качество[редактиране на кода]

Тази статия е в отвратително състояние по отношение на форматиране и подреждане. Няма ли някои съученици на Петя, които да споделят снимки?--Радостина 18:11, 17 юни 2008 (UTC)

„Несъгласието си с пошлостта и порока Дубарова изразява не само с лириката си, но и чрез отказа да бъде съучастничка в заблудите и фалша на едно деградиращо общество“... - ей-така в годините, когато е живяла Петя, се пишеше за западното общество и за капитализма. Сега виждам, че със същия шаблон днес се пише за комунизма. Съжалявам, ама имам чувството, че някой отряден председател, комсомолски секретар или партиец просто е преписал старата си прашасала тетрадка от онова време. Не може така шаблонно да се пише в Уикипедия и то в статия, посветена на поет. А и откъде незнайният автор знае какво точно й се е въртяло в главата на Петя Дубарова по отношение на обществото? Уводът на тази статия е безумен и ако го прочетете добре и го сравните със статии за поети, писани през 70-те години, ще намерите удивителни прилики в използваните глупави шаблони. Нали правилата на Уикипедия прогласяват да се пише дистанцирано и безпристрастно? Тази прокламирана безпристрастност липсва в увода, който наподобява по-скоро есе. Така поне мисля аз.--Seslav (беседа) 02:40, 20 февруари 2014 (UTC)

Действайте!--Ket (беседа) 08:21, 20 февруари 2014 (UTC)

Мога да заснема гроба на Петя Дубарова. Интересувате ли се? По-скоро предлагам, ако проявявате интерес, да го заснема, но някой друг качи снимката в общомедия, че ми е достатъчно, че разучих как да правя страници. Не искам тепърва да се уча и как да качвам снимки тук :) --Seslav (беседа) 07:11, 28 май 2015 (UTC)

Естествено - всяко обогатяване на статиите е добре дошло. А качването става оттук - опцията Качване в Общомедия от менюто с инструменти вляво. И оттам вече избираш лиценз и инфо.--Vodnokon4e (беседа) 13:21, 28 май 2015 (UTC)

Снимките са готови, моля, нека не разучавам подробно хилядата варианти лицензи, за да избирам под кой точно попада снимка на гроб, направена от мен. Просто, ако е възможно, дайте ми поща, на която да пратя снимчоците, изберете две, понеже съм снимал и отпред, и отзад, и ги качете вместо мен. Нека огранича участието си в Уикипедия с правене на страници. Благодаря. --Seslav (беседа) 19:31, 28 май 2015 (UTC)

Можеш да задаваш всякакви въпроси на Разговори или За контакти. Тук едва ли някой ще обърне внимание, освен ако не чете самата беседа, което е по-рядко. --Vodnokon4e (беседа) 19:38, 28 май 2015 (UTC)