Беседа:Стефан I Български

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Предложение за преместване[редактиране на кода]

Няма ли да е достатъчно, ако заглавието е само "Стефан I (екзарх)"? Ако по случайност се намери друг (небългарски) екзарх, то той по принцип ще трябва да отстъпи и да бъде "Стефан I (XXX екзарх)". -- Златко ± (беседа) 19:44, 26 ноември 2005 (UTC)

Или може би "Екзарх Стефан I"? -- Златко ± (беседа) 08:05, 27 ноември 2005 (UTC)

За мен е все едно. Аналогията е с това, че се прави "Хенри I (Англия)", а не "Хенри I (крал)". Освен това вече имаше неколко човека с "* (български патриарх)". --Спас Колев 13:21, 28 ноември 2005 (UTC)
Добре, "Стефан I (България)" ще бъде ли по-информативно? Посочи ми патриарсите и ще искам преименуване и на тях :-). От това каква е Уикипедията би трябвало по подразбиране да става ясно, а вече за руски, сръбски и др. ще се прави уточнение. Нека имената на статиите да са максимално къси (според мен). Все пак къде свършва "Уикипедия на български" и къде започва "Българска Уикипедия". Поздрави, Златко ± (беседа) 17:05, 16 декември 2005 (UTC)

Неконструктивни редакции.[редактиране на кода]

Intrastan, моля престанете за триете информация подкрепена с относително достоверни източници и да добавяте информация, изразяваща лично отношение, като "очевидно", която обаче не е реферирана по никакъв начин и следователно не е очевидна, тъй като се е случили преди 60 години. Използвайте тази страница за дискусии по въпроси, които Ви се струват важни или спорни. Благодаря. Jingiby (беседа) 18:50, 14 септември 2016 (UTC)