Беседа:Хипи

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Според мен статията би трябвало да се озаглави Хипи движение или Хипарство, тъй като Хипи е прилагателно, което може да се отнася за различни понятия в това движение. --Ванка5 03:32, 1 април 2007 (UTC)

Нямам нищо против да го промените (аз все още се справям трудно с промени и редактиране, а и разполагам с много ограничено време). Другият проблем е, че започвам да забравям български (не се шегувам), така че ще ви бъда дори благодарна ако помогнете. Радостина

Хипи в българския език не е прилагателно или поне не се осъзнава като такова. --Емил Петков 13:41, 11 април 2007 (UTC)
Много моля, не мажете безразборно по статиите (отнася се за поредния анонимен посетител), научете се как се правят и ползват някои неща, не можете да прехвърляте каквото ви падне от другите езици и да не го преработите. Уважавайте труда на другите.--Радостина 02:49, 30 май 2007 (UTC)

"Хипи" е съкратено от "Хипар" и е съществително! Означава не самото вдижение, а негов последовател, така че наистина не е подходящо за заглавие на страницата ....

Исках да ошлайфам само някои изрази, но се оказа, че трябва да махна съвсем малко повече, за да вмъкна още информация. Изтрих и един линк, който беше видео, което не зарежда. Също така промених и препратката "Любовно лято", което ми се струва по-удачно да е "Лятото на любовта", първо защото е точно определено събитие и, второ, защото Любовен е дума с малко по-различни конотации от Любов. Тъй като според мен статията е над средното ниво на грамотност за БГ Уикипедията опитах да бъда много, много внимателен в опита ми да я джазирам още повече. След почивка ще започна секцията "хипи изкуство" и страницата ще грее:) Бъдете здрави--Svetofarko 03:48, 6 март 2009 (UTC)

При мен http://archives.cbc.ca/society/youth/topics/580/ се зарежда, ако за това видео говориш. Успех в огряването, искрено ти пожелавам да докараш статията до избрана. --Александър Бахнев 03:58, 6 март 2009 (UTC)
Аз не мога да го отворя. Утре ще опитам отново може би от другo IP. За съжаление само по съдържанието мога да преценя къде точно да я върна препратката в новия вариант. Ако някой, който може да види видеото и му се занивама нека той/тя да я намсети в текста.Всичко добро--Svetofarko 04:09, 6 март 2009 (UTC)