Беседа:6pp

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Поради негативните критити към част от съдържанието на сайта, отговарящ на този език, то изтрих подвеждащото (но на практика твърде неактуално) каре Конкурс. Друга промяна е добавянето на сорсовете на 6pp интерпретатор. --Предният неподписан коментар е направен от Ves (беседа • приноси) . + --Предният неподписан коментар е направен от анонимен потребител с адрес 83.228.38.242 (беседа • приноси) .

Статията е била приета за изтриване през февруари, Уикипедия:Страници за изтриване/2007/приети/2. Уикипедия не е място за оригинални изследвания. --Спири / беседка 08:28, 8 декември 2007 (UTC)[отговор]

Очевидно това е недоразумение. Страницата е обновена преди 2 дена!!! Не е предложена за ново изтриване, а вече основните оплаквания, че има подвеждащо каре, че няма интерпретатор и документация са невалидни. Ако ще се трие пак статията, то считам, като правилно да премина пак процедура за изтриване.

По-важното, обаче, е че през февруари изглежда съм правил някакъв експеримент за страница. Точно затова се възмутих от светкавичната реакция по изтриването - мислех че става дума за новата страница, която при това е напълно пренаписана. Тогавашната реакция си е напилно правомерна. Междо другото има ли начин да видя версията от тогава - просто от любопитство?

И още един въпрос, защото явно трудно се ориентирам в помощните страница на Уикипедия (въпреки че се занимавам с информатика). Как така мненията се появяват с подател и дата на пускане. Всички промени и мнения, които пускам са само с метода "Редактиране". Явно има и по-човешки начин.

Ще препоставя статията. Съжалявам за заблудата, която лично аз направих за предложено за изтриване...--Предният неподписан коментар е направен от Ves (беседа • приноси) .

Подписването става чрез две тирета и четири вълнички (--~~~~), които при съхранение на редакцията сървърът превръща в препратка към потребителската ти страница и датата + часа на редакцията. Важи само за текущите редакции, не и със "задна дата". Можеш да използваш и бутончето с подписче -- предпоследното на първата лента с бутони, когато отвориш страницата в режим редактиране.
Ще възстановя двете версии на изтритата статия на подстраници в личното ти пространство, но след около час, предстои ми излизане. Не мисля, че нещо се е променило от февруари насам, поне от това което виждам в интернет. В самата статия си пише, че езикът се разработва само от един човек и е до под кривата круша. Т.е. си е наполовин оригинално изследване. Не мисля, че ще издържи проверката за енциклопедична значимост при гласуване, но ако държиш да загубим 2 седмици в спорове, няма против, ще тне уредя... --Спири / беседка 08:58, 8 декември 2007 (UTC)[отговор]
Всъщност аз отначало точно там исках да създам статията, но просто не знаех как се прави това (знаех за това пространство от едино друго wiki). Това е и предпочитания за мен вариант, защото това не пречи на редакцията от други потребители, а само с скрива от любопитни погледи. --Ves 09:46, 8 декември 2007 (UTC)[отговор]