Беседа:Windows 7

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Преди аз да се намеся страницата имаше ужасен вид! (Както за жалост и много други в българската Уикипедиа..., но какво да се прави...)(И НЕ - нямам намерение да се изтъквам какво съм направил тук, защото е само това до сега...) Пишеше какви ли не глупости. Моля не ги връщайте обратно. Моля помогнете ми да направим заедно тази статиа по-добра като:

  • отстраните евентуални правописни и граматически грешки
  • добавите препратки (аз ще добавя колкото мога, няма да оставя страницата така - без никакви)
  • оформите страницата по стандарите на Уикипедиа.
  • Особено моля за помощ някой да ми обясни лично как да добавям скрийншотове към статията, тъй като явно имам проблем при качването им. Не мога да се оправям с тези авторски права. Иначе имам страхотни скрийншотове!

NOKIA 3120 classic 00:47, 30 декември 2008 (UTC)[отговор]

Забрави за скрийншотове - всичко на Майкрософт е със запазени авторски права и не може да бъде качвано в Общомедия (там приемат само свободно съдържание), а файлове не могат да се качват локално в Уикипедия на български. --Daggerstab 15:50, 30 декември 2008 (UTC)[отговор]
Да днес за съжаление разбрах подробностите около цялата тази глупава история! Много жалко... Видях гласуването... Има будни хора тук, но са твърде малко.
Последно питам все пак не е ли възможно да кача скрийншотове ако стана администратор и/или ако направя много добър шаблон за "скрийншотове от софтуер" (примерно) с много добро обяснение за към всяко изображение? :)
NOKIA 3120 classic 19:01, 30 декември 2008 (UTC)[отговор]
Не може! Тъпанарските авторски права важат в пълна сила тук. За съжаление това не е справочник How to и скриншатовете не вървят. А за да качвате снимки не ви трябва да сте администратор. :-)--Радостина 19:13, 30 декември 2008 (UTC)[отговор]