Елизабет Кларер

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към: навигация, търсене

Елизабет Кларер е родена в РЮА през 1910 година. Тя е една от малкото уфолози жени. Елизабет се захваща с изучаване на феномена НЛО след случката през 1954, когато според нейните думи е установила контакт с извънземни от чужда галактика. Този контакт е продължил до 1963[1]. Също, Елизабет твърди, че е преживяла сексуален контакт с чуждоземците, което е доста остро нападнато от учените и скептиците, но доста добре прието и разбрано от НЛО изследователите.

Биография[редактиране | редактиране на кода]

Родена в малко градче близо до река Моои в провинция Натал[2]. Учи музика и метеорология в Англия. През 1954, след като прочита няколко книги на уфолога Джордж Адамски, тя неочаквано си "спомня", че още от детството няколкократно е получавала телепатични сигнали от извънземен приятел на име Акон.

На 7 април 1956 тя се среща с НЛО отблизо и се свързва с екипажа, който я отвежда на кораба-майка в околоземна орбита. После — тук историята се отклонява от обичайните разкази от 50-те години за извънземен контакт — тя е откарана до Метон (планетата на чуждоземците), където разбира, че планетата се намира близо до системата на Алфа Кентавър. Там тя се запознава с Акон, който е главен на тази раса от извънземни. С него има полов контакт и ражда син на име Айлинг. Синът ѝ остава на Метон, за да бъде обучаван, а Клер се завръща на Земята.

Елизабет Клер умира през 1994 в РЮА. [3]

Източници[редактиране | редактиране на кода]