Комитет 300

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Комитет 300 или Олимпийците е организация, която според слуховете е основана от Британските аристократи през 1727 г. Твърди се, че е интернационален съвет, който се разпорежда с политиката, търговията, банкерството, медиите и военните сили за централизирани глобални усилия.

Вероятно известна като "Скрита ръка", оглавявана от фамилията Ротшилд от интернационални финансисти и основана свободно около много от водещите национални банкерски институции и кралски семейства по света. От Coleman твърдят, че групата е по-висша от другите по-известни групи от кръглата маса като Билдербърг, Кралския институт за международни отношения, Римския клуб, Тристранната комисия и Съветът по Чуждестранни връзки.

Криейтив Комънс - Признание - Споделяне на споделеното Лиценз за свободна документация на ГНУ Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата „Committee of 300“ в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс - Признание - Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година — от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница. Вижте източниците на оригиналната статия, състоянието ѝ при превода и списъка на съавторите.