Патриша Сейболд

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Jump to navigation Jump to search
Патриша Сейболд
бизнесмен
Родена
5 септември 1949 г. (68 г.)

Патриша Сейболд е сред експертите, които могат да осигурят на 1000-та най-добри компании, определени от „Форчън“, стратегически консултации, технологични напътствия и практически ползи. Нейният личен опит, откритите от нея добри практики и тяхното хронологично проследяване, дълбокото ѝ разбиране на информационните технологии, нейната голяма и лоялна база клиенти и постоянните ѝ изследвания гарантират качеството на услугите, които предлага.

Патриша Сейболд е и световно признат автор на бестселъри.

Книгата ѝ „Потребители.сом“, издадена през 1998 г., анализира опита на 16 успешни компании, които са създали своя е-бизнес с цел да повишат приходите си, да подобрят печалбата си и да затвърдят лоялността на клиентите.

„Революцията на потребителите“, издадена през 2001 г., описва как 13глобални компании от различни индустрии се управляват от и за потребителите и същевременно постоянно повишават качеството и удовлетвореността на потребителите от опита с тях.

Тя е съавтор на книгата „МаркаДете“, издадена през 2003 г., за глобалните тийнейджъри и техните взаимоотношения с марките. Последната ѝ книга „Извън иновацията: Как потребителите ви ще участват в определянето на бъдещето на компанията ви“ представя иновационните практики в тридесет организации, продиктувани от опита на потребителите.

Външни препратки[редактиране | редактиране на кода]