Уикипедия:Желани шаблони

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Това е списък на желаните шаблони. Вижте първо Шаблони за по-подробна информация как да направите шаблон и за списък на съществуващите шаблони.

Напишете името на статията за която искате шаблон (ако съществува), кратък коментар и се подпишете. Щракнете горе на Редактиране, за да редактирате списъка или да добавите информация.

Понякога е много по-лесно и бързо да се адаптира готов шаблон от някоя другоезична Уикипедия ако в случай, че не съществува на българската. Щракнете на междуезиковите препратки за статията за която искате шаблон (ако съществува) и вижте дали случайно има вече готов шаблон за статията. От вас зависи дали предпочитате да използвате готовия шаблон или да направите изцяло нов.

Желани шаблони[редактиране на кода]

В процес на разработка[редактиране на кода]

Направени шаблони[редактиране на кода]

  • Шаблон:Dead link
    • Оригинална заявка: Шаблон за мъртъв линк, с който да се иска актуализация на източника. Шаблонът ще се използва в случаите, когато имаме посочен източник, чийто линк обаче изглежда е неактуален (ресурсът е бил преместен или страницата е била свалена). Вж. en:Template:Dead link --Stalik(беседа) 15:12, 31 януари 2013 (UTC)
    • Името на шаблона е на английски, добре е да се помисли за подходящо българско име --Pl71 (беседа) 13:43, 1 март 2016 (UTC)

Вижте също[редактиране на кода]