Направо към съдържанието

Уикипедия:Патрульори/Предложения за членство в група Автопатрул/Архив/2020

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на старо гласуване.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!

Предложения и гласуване

Включване в автопатрул

Забележка:
██ чакащи одобрение ██ приети предложения ██ отхвърлени предложения

Предложен Гласове Решение
Eliza Beth (беседа - приноси)
  • За. Бот, поддържащ списъка и добавящ шаблони към страниците в Инкубатора. Редакциите му не се нуждаят от отпатрулиране. Ted Masters (беседа) 18:34, 18 март 2020 (UTC)
  • За--Vodnokon4e (беседа) 19:10, 18 март 2020 (UTC)
  • Коментар: Идеята ми за този бот беше да експериментирам различни неща с изкуствен интелект по редактиране на статии и затова не съм му давал и сам автопатрул. Може би конкретно за инкубатора липсата на автопатрул е досадна, наистина. Бих могъл да регистрирам отделна сметка само за тази дейност, а може и просто засега да се даде автопатрул на Елиза, пък в бъдеще, ако стигна до въпросните експерименти, да го махна пак и тогава да направя отделна бот сметка за инкубатора. Като цяло, за мен всички варианти са еднакво приемливи. Ако с нещо мога да съдействам, пишете. — Luchesar • Б/П 19:50, 18 март 2020 (UTC)
  • Коментар: Лъчо, аз се двоумях дали да предложа бота за автопатрул, точно защото бях прочел каква е идеята зад създаването му. Чудих се, чудих се, че накрая взех та го предложих. :-) Но да, трябваше да попитам първо на твоята беседа. Иначе аз смятам, че няма да е лошо да му се даде флаг „автопатрул“ засега, а щом изникнат други дейности – може да му бъде свален. --Ted Masters (беседа) 20:25, 18 март 2020 (UTC)
✔Готово Готово --Ted Masters (беседа) 02:42, 31 март 2020 (UTC)
Carbonaro. (беседа - приноси) ✔Готово Готово --Стан (беседа) 19:37, 16 май 2020 (UTC)
Ambra75 (беседа - приноси) ✔Готово Готово --Спасимир (беседа) 18:31, 29 май 2020 (UTC)
Илиев2010 (беседа - приноси)
  • За Продуктивен и грамотен потребител, който не чупи и не е нужно да му се проверяват постоянно редакциите. Спасимир (беседа) 14:50, 23 юли 2020 (UTC)
  • За. — Luchesar • Б/П 14:56, 23 юли 2020 (UTC)
  • Против Макар че преводите му не са лоши, потребителят има склонност да въвежда несъществуващи понятия, не посочва български източници и имам впечатление, че не схваща напълно основни принципи--Ket (беседа) 19:22, 7 август 2020 (UTC)
  • Против Всичките му редакции трябва да се проверяват внимателно. Към всичко посочено от Ket което съвпада с моето мнение потребителят има навика да създава ненужни пренасочвания и използва странни имена на статии - не само преводни напр. Кръстник, Кръстница пренасочващи към Кръстници. Проблем е и това че е много активен потребител с преобладаващо добри редакции, но и отделни лъжички катран като в поговорката. Дори само въведението на тази статия е достатъчно да не съм съгласен да му се даде автопатрул „Кръстникът ... известен също като спонсор ...“ с източник на английски е пример за въвеждане на несъществуващо понятие. -- Сале (беседа) 12:28, 8 август 2020 (UTC)
Не‎ За даване на автопатрул е нужен консенсус между патрульорите. Може би след време може да се обсъди отново. — Luchesar • Б/П 15:15, 10 август 2020 (UTC)
Yupyuphello (беседа - приноси) ✔Готово Готово --Ted Masters (беседа) 22:41, 2 декември 2020 (UTC)

Изключване от автопатрул

Забележка:
██ чакащи одобрение ██ приети предложения ██ отхвърлени предложения

Предложен Гласове Решение

Коментари

Няма.