Уикипедия беседа:Наръчник/Беседи

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Превод на прилежащата помощна страница[редактиране на кода]

Криейтив Комънс - Признание - Споделяне на споделеното Лиценз за свободна документация на ГНУ Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата „Wikipedia:Tutorial (Talk pages)“ в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс - Признание - Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година — от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница. Вижте източниците на оригиналната статия, състоянието ѝ при превода и списъка на съавторите.  

Впечатления от потребители[редактиране на кода]

ЗДРАВЕЙТЕ УИКИПЕДИСТИ! Днес за първи път открих този сайт и го разглеждам с огромен интерес! Чувствам се като Алиса в СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА:-) Побързах да си "отворя сметка" и дори пипнах тук-там по някои местенца, но съвсем внимателно и само "козметично" (някоя и друга правописна грешка)- на̀й-вѐче, за да видя как става Ухилен съм. Дори бях на крачка да си направя малка лична страничка, за да се идентифицирам, но реших да не подхранвам "суетата". Този грандиозен проект е страхотен, но със сигурност изисква много работа. Информацията, която намерих тук, ми е изключително полезна и ще се радвам, ако и аз мога да допринеса за този тезаурус. Имам някои идеи, но се чувствам твърде неопитна. Ще се радвам да споделя с вас. С поздрав АниК. 15:19, 17 юли 2006 (UTC)

Здравейте на всички. Потребител --E.tamahkyarova 09:15, 21 февруари 2007 (UTC) e.tamahkyarova

У:Наръчник/Беседи препоръчва с двоеточие : да се отстъпва с по едно пространство при всяка нова реплика. Това довежда при повече реплики до нарастване на празното пространство отпред и до намаляване на разполагаемото място за писане (а мястото на екрана е ценно) - и оттам до дълъг скрол (свитък). Достатъчно е да се осигури РАЗМЕСТВАНЕ по отношение на другите реплики, напред-назад. А отделен въпрос е, както личи по-горе, че посетителите не спазват това правило. Друго, при дълги разисквания когато се отплесне разговора човек отговаря на конкретна реплика близко ПОД НЕЯ, а не чак накрая като най-нова реплика. Привети, Rgds,Ecce Nemo 23:31, 5 април 2010 (UTC)