Уикипедия беседа:Обработка

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Предлагам за онези статии, които имат нужда от обработка, да слагаме Категория:Обработка или Категория:Уикипедия/обработка (не зная дали второто работи). Така много по-лесно ще се организират страниците, вместо да се добавят в списък. А нали уж преминаваме към категории. усмивка --Webkid 13:23, 7 окт 2004 (UTC)

Освен това не е лошо отгоре да слагаме някакъв предупредителен шаблон - някои статии са в доста тежко състояние. Може ли двете неща да се направят едновременно (категоризиране чрез шаблона)??? --Спас Колев 13:32, 7 окт 2004 (UTC)
Мисля, че е възможно. --Борислав Б 13:35, 7 окт 2004 (UTC)
Така са направили във fr: за мъничетата - в самия шаблон мъниче пише [[Категория:Мъничета]]. --5ko | Беседа 15:40, 7 окт 2004 (UTC)
Да, навсякъде е така. Напр. в ен: - за отделните мъничета по тема (музикални, исторически..). Да приемам ли, че сте съгласни да пуснем една категория? --Webkid 16:44, 7 окт 2004 (UTC)
Аз съм съгласен. Смятам, че е удобно. --Хари 17:35, 7 окт 2004 (UTC)
Дали не е време да махнем този списък? Категорията е доста по-удобна. --Спас Колев 08:38, 10 дек 2004 (UTC)
Да, а на страницата можем да напишем нещо за шаблона и категорията. --Борислав 08:57, 10 дек 2004 (UTC)

Децата по- някога знаят повече от възрастните[редактиране на кода]

По мое време нямаше интернет Искам да се даде по опростен достъп на деца да създават статии Може да ви се стори глупаво и да заспамят Уикипедия но не мисля Или като се замисля най удачно е място за изява на детската аудитория Като детска Уикипедия например а статиите които са на ниво да се местят в Уики Защо ли тръгнах да драскам тези глупости Ами навремето бях доста добър в други теми и смея да твърдя че възрастните не бяха А бях само в трети клас В момента съм само на 37 годинки В момента съм на друго ниво и други грижи и тези теми в които бях добър ми куцат Та от там ми хрумна идеята че на всеки му трябва сцена за изява Просто нямах практика и сцена за изява Не ме вълнува много вече но се извинявам за пунктационните ми грешки това също е една много дълга тема защо не знам точка и запетайка :) Mistblur (беседа) 01:03, 13 юли 2018 (UTC)[отговор]