Уикипедия беседа:Редактиране на началната страница

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Шаблони за избрани статии[редактиране на кода]

Относно шаблоните за избраните статии: тези, които си подготвил, вече са били на началната страница. Няма нужда и смисъл да ги връщаме, би трябвало да сложим новите и да пишем и избираме следващи. На мен ми се струва, че засега нямаме потенциал за една нова избрана статия на седмица, но дано да бъркам. По-скоро една на всеки две седмици.

Иначе идеята за седмични шаблони е чудесна, за да избираме и приготвяме избрани статия няколко седмици напред, но пак ще трябва да се премахват, за да се подновяват - същата работа. --5ko | Беседа 18:12, 6 мар 2005 (UTC)

Тези ги сложих, за да видя дали не съм объркал нещо, иначе ще ги сменя с по-скоро избраните статии. В момента имаме 35 избрани статии, докато изберем до 52 можем да повторим някои, в случай, че не успеем. Иначе потенциал има, стига всички да пишем статии, а не мъничета. Иначе смених шаблоните, защото избраната статия се заседява по повече и никой не се сеща да я смени, така става поне малко по-динамично. Ако не върши работа, винаги могат да се махнат и да се премине към стария вариант. Колкото до подновяването, може авторът на избраната статия, след като тя бъде избрана, да прави кратко резюме на статията, което да помества в шаблона, защото в момента аз съм копирал първите няколко реда. -- Gregg беседа приноси 18:27, 6 мар 2005 (UTC)
Написал си пишем, честно казано не съм те виждал да пишеш статии скоро. Написал си и още няколко неща в 1 л. мн.ч., а не съм те видял да си особено замесен в действията, в които се включваш. --DCLXVI беседа приноси 01:28, 5 юни 2005 (UTC)[отговор]
Благодаря. --5ko | Беседа 06:09, 5 юни 2005 (UTC)[отговор]

(щракнете, после на "ОК") - Къде е това ?! --Ivanko 07:35, 22 септември 2007 (UTC)[отговор]

Преди години, като писах указанията, като се щракнеше на препратката имаше нова страница и въпрос на английски, дали наистина да се изтрие кешираната версия, и бутон ОК. Ако вече не е така, може да актуализираш указанията. --Петко 13:48, 22 септември 2007 (UTC)[отговор]