Уикипедия беседа:Уикимедия ЦИЕ пролет 2019

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Разпространение на инициативата на Уикипедия по други канали[редактиране на кода]

Здравейте, пиша в Уики от години насам, но последните години съм се насочил към друг проект - Кан Академия и Образование без раници.

  • Желаем да разпространим тази инициатива на Уикипедия за ЦИЕ по нашите канали. Имате ли някакви пропоръки как да комуникираме?
    • Може би: "Уикипедия ни кани да пишем (или превеждаме) статии по история през 29 април – 5 май. Наградите са Ваучери за книги, както и гордостта, че сте подобрили безплатното знание на български! (също, специално се следят и статиите описващи известни жени)"
  • По-общо, ще се радваме да разменим идеи, ако имате свободно време :-).

Успехи и усмивки! --cryout (беседа) 20:57, 4 април 2019 (UTC)[отговор]

Cryout: можете да ми пишете имейл (на потребителската ми страница --> менютата вляво --- > Писмо до потребителя) за начало или да попитате и на Разговори. Всяко участие е добре дошло. Правилата и наградите са утвърдени и състезанието вече започна. Изискванията, както виждате, са минимални и повече се свеждат до свободно време и желание. Няма някакво специално изискване за съобщенията на други места - добре би било да има линк към страницата на конкурса - за улеснение, но не е задължително. Но това като текст и оформление е по-скоро по предпочитание на администраторите там, а не на организаторите тук. :-D --Vodnokon4e (беседа) 21:15, 4 април 2019 (UTC)[отговор]