Шаблон:П-копиране3

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Моля не добавяйте материали със запазени авторски права в Уикипедия без разрешение от техния притежател{{замест:#if:|, както направихте в страницата [[:{{{1}}}]]}}. Уикипедия не приема несвободни текстове или картинки, които са копирани от други електронни или печатни издания; такива приноси ще бъдат изтрити като нарушения на лиценза Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното и другите допълнителни условия за ползване на Уикипедия. Уебсайтове, вестници и книги със запазени авторски права могат да служат само за източник на информация, без от тях да се копира дословно. Нарушаването на авторски права в Уикипедия се взема много насериозно и упоритите нарушители биват блокирани.

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-копиране3}} Моля не добавяйте материали със запазени авторски права в Уикипедия без разрешение от техния притежател. Уикипедия не приема несвободни текстове или картинки, които са копирани от други електронни или печатни издания; такива приноси ще бъдат изтрити като нарушения на лиценза Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното и другите допълнителни условия за ползване на Уикипедия. Уебсайтове, вестници и книги със запазени авторски права могат да служат само за източник на информация, без от тях да се копира дословно. Нарушаването на авторски права в Уикипедия се взема много насериозно и упоритите нарушители биват блокирани.
{{замест:п-копиране3|Статия}} Моля не добавяйте материали със запазени авторски права в Уикипедия без разрешение от техния притежател, както направихте в страницата „Статия“. Уикипедия не приема несвободни текстове или картинки, които са копирани от други електронни или печатни издания; такива приноси ще бъдат изтрити като нарушения на лиценза Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното и другите допълнителни условия за ползване на Уикипедия. Уебсайтове, вестници и книги със запазени авторски права могат да служат само за източник на информация, без от тях да се копира дословно. Нарушаването на авторски права в Уикипедия се взема много насериозно и упоритите нарушители биват блокирани.