Шаблон:П-лична страница

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Направо към навигацията Направо към търсенето

Information.svg Конструктивните приноси в енциклопедията са ценени и поощрявани, но Ваша скорошна редакция на чужда потребителска страница прилича на вандализъм. Ако това е Вашата лична страница, моля влезте в системата чрез същата потребителска сметка и чак тогава направете промените. Моля използвайте пясъчника за евентуални тестови редакции. Погледнете и въведението за да научите повече за допринасянето в Уикипедия. Благодаря.

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-лична страница}} Information.svg Конструктивните приноси в енциклопедията са ценени и поощрявани, но Ваша скорошна редакция на чужда потребителска страница прилича на вандализъм. Ако това е Вашата лична страница, моля влезте в системата чрез същата потребителска сметка и чак тогава направете промените. Моля използвайте пясъчника за евентуални тестови редакции. Погледнете и въведението за да научите повече за допринасянето в Уикипедия. Благодаря.