Направо към съдържанието

Шаблон:П-реклама2

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Моля, повече не използвайте Уикипедия като средство за реклама или популяризиране{{замест:#if:|, както направихте в страницата [[:{{{1}}}]]}}, без значение дали става дума за хора, продукти, събития или нещо друго! Обектите на статиите в енциклопедията трябва да имат достатъчна значимост, като бъдат описани енциклопедично и от неутрална гледна точка. Нарушения на правилата в Уикипедия може да доведат до блокиране. {{замест:#if:|{{{2}}}|Благодаря.}}

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-реклама2}} Моля, повече не използвайте Уикипедия като средство за реклама или популяризиране, без значение дали става дума за хора, продукти, събития или нещо друго! Обектите на статиите в енциклопедията трябва да имат достатъчна значимост, като бъдат описани енциклопедично и от неутрална гледна точка. Нарушения на правилата в Уикипедия може да доведат до блокиране. Благодаря.
{{замест:п-реклама2|Статия}} Моля, повече не използвайте Уикипедия като средство за реклама или популяризиране, както направихте в страницата „Статия“, без значение дали става дума за хора, продукти, събития или нещо друго! Обектите на статиите в енциклопедията трябва да имат достатъчна значимост, като бъдат описани енциклопедично и от неутрална гледна точка. Нарушения на правилата в Уикипедия може да доведат до блокиране. Благодаря.
{{замест:п-реклама2|Статия|Много здраве.}} Моля, повече не използвайте Уикипедия като средство за реклама или популяризиране, както направихте в страницата „Статия“, без значение дали става дума за хора, продукти, събития или нещо друго! Обектите на статиите в енциклопедията трябва да имат достатъчна значимост, като бъдат описани енциклопедично и от неутрална гледна точка. Нарушения на правилата в Уикипедия може да доведат до блокиране. Много здраве.