Шаблон:П-спам2

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Моля, не добавяйте неподходящи външни препратки в Уикипедия{{замест:#if:|, както направихте в страницата [[:{{{1}}}]]}}. Уикипедия не е списък с препратки и не трябва да бъде използвана за рекламиране или за трибуна. Това включва препратки към лични страници, собствени уебсайтове или уебсайтове, в които имате участие, препратки с цел популяризиране на даден уебсайт, продукт и т.н. Вижте упътването за външните препратки за допълнителни подробности. Тъй като Уикипедия използва атрибута nofollow, външните препратки не оказват влияние върху повечето търсачки и рейтинга в тях на сочените страници. Ако сте сигурни, че дадена външна препратка е подходяща за енциклопедията, моля да обосновете това на {{замест:#if:|[[беседа:{{{1}}}|беседата на страницата]]|беседата на страницата}}, вместо отново да добавяте препратката. {{замест:#if:|{{{2}}}|Благодаря.}}

Употреба[редактиране на кода]

Както всички предупредителни шаблони, този също трябва да бъде използван винаги със „замест:“, както е показано по-долу:

Употреба Резултат
{{замест:п-спам2}} Моля, не добавяйте неподходящи външни препратки в Уикипедия. Уикипедия не е списък с препратки и не трябва да бъде използвана за рекламиране или за трибуна. Това включва препратки към лични страници, собствени уебсайтове или уебсайтове, в които имате участие, препратки с цел популяризиране на даден уебсайт, продукт и т.н. Вижте упътването за външните препратки за допълнителни подробности. Тъй като Уикипедия използва атрибута nofollow, външните препратки не оказват влияние върху повечето търсачки и рейтинга в тях на сочените страници. Ако сте сигурни, че дадена външна препратка е подходяща за енциклопедията, моля да обосновете това на беседата на страницата, вместо отново да добавяте препратката. Благодаря.
{{замест:п-спам2|Статия}} Моля, не добавяйте неподходящи външни препратки в Уикипедия, както направихте в страницата „Статия“. Уикипедия не е списък с препратки и не трябва да бъде използвана за рекламиране или за трибуна. Това включва препратки към лични страници, собствени уебсайтове или уебсайтове, в които имате участие, препратки с цел популяризиране на даден уебсайт, продукт и т.н. Вижте упътването за външните препратки за допълнителни подробности. Тъй като Уикипедия използва атрибута nofollow, външните препратки не оказват влияние върху повечето търсачки и рейтинга в тях на сочените страници. Ако сте сигурни, че дадена външна препратка е подходяща за енциклопедията, моля да обосновете това на беседата на страницата, вместо отново да добавяте препратката. Благодаря.
{{замест:п-спам2|Статия|Много здраве.}} Моля, не добавяйте неподходящи външни препратки в Уикипедия, както направихте в страницата „Статия“. Уикипедия не е списък с препратки и не трябва да бъде използвана за рекламиране или за трибуна. Това включва препратки към лични страници, собствени уебсайтове или уебсайтове, в които имате участие, препратки с цел популяризиране на даден уебсайт, продукт и т.н. Вижте упътването за външните препратки за допълнителни подробности. Тъй като Уикипедия използва атрибута nofollow, външните препратки не оказват влияние върху повечето търсачки и рейтинга в тях на сочените страници. Ако сте сигурни, че дадена външна препратка е подходяща за енциклопедията, моля да обосновете това на беседата на страницата, вместо отново да добавяте препратката. Много здраве.