Шаблон беседа:BTV Media Group/Архив

Съдържанието на страницата не се поддържа на други езици.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архив Това е архив на стари беседи.
Моля, не редактирайте съдържанието на страницата!
Ако желаете да започнете нова дискусия или да подновите стара, моля, направете го на текущата беседа.

Относно този шаблон има някой неща които не са ми ясни:

  • Кому е нужно да е толкоз голям с абсолютно всички емисии на БТВ, предлагам само по 1 емисия на ден (примерно централната), защото информацията в тях не се променя особенно много.
  • Шаблонът е с изключително объркващо заглавие - имаме си Шаблон:bTV Media Group, който показва статиите на продуктите, свързани с БТВ. Този би трябвало да се казва Шаблон:bTV Новините или нещо от сорта, а това заглавие да се пренасочи към горния.
  • Мисля че шаблонът е и отчасти излишен. Ако някой иска да види някоя емисия новини, той просто ще си отиде на http://news.btv.bg и ще си ги види. Предлагам една обща прпратка към този линк на статиите, ако има някоя важна новина - да се сложи препратка към сайта за нея.

--The TV Boy 12:02, 7 юни 2011 (UTC)

Шаблонът е ненужен, защото Уикипедия не е хранилище на/за препратки. А и всички журналисти ги учат, че "няма нищо по-старо от вчерашен вестник". Отделно новините на bTV в никакъв случай не са най-изчерпателният източник на информации за актуални събития/новини. --DCLXVI 12:08, 7 юни 2011 (UTC)
Напълно вярно, в този случай, да го разкарвам от статията и да го пускам на У:СИ ?--The TV Boy 12:17, 7 юни 2011 (UTC)
Имам въпрос - можете ли да ми посочите линковете на новинарските емисии от 1-ви до 15-ти януари които ме интересуват но не зная как да ги открия?--Stanqo 12:32, 7 юни 2011 (UTC)
Може, обаче шаблона е предложен за изтриване.Ухилен съм--The TV Boy 12:36, 7 юни 2011 (UTC)
Ще те помоля да ми ги посочиш защото ми трябват. Не съм видял да се съхраняват никъде линковете по-стари от 3 дена и в този смисъл шаблонът става ценен като архивен справочник. Тъй като сам го правя мога да си го съхранявам на компютъра, но реших че може да бъде полезен и на други хора. --Stanqo 12:54, 7 юни 2011 (UTC)
Ми ето ги от тука до тука, че тоя изръчкан сайт половин час трябваше да го вдена. Обаче ако шаблона бъде делнат не отговарям.Ухилен съм --The TV Boy 13:04, 13 юни 2011 (UTC)
Благодаря ти за съдействието. --Stanqo 13:47, 15 юни 2011 (UTC)