.dm: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Addbot (беседа | приноси)
м Робот: Преместване на 70 междуезикови препратки към Уикиданни, в d:q41032.
Редакция без резюме
Ред 1: Ред 1:
'''.dm''' е [[интернет]] [[домейн от първо ниво]] за [[Доминика]]. Регистрираните на второ ниво на домейна .dm domain взимат кореспондиращи имена от трето ниво вътре в .com.dm, .net.dm, и .org.dm. Няма ограничения за това, кой се регистрира с тези имена но не са често използвани. Администрира се от DotDM Corporation. Представен е през 1991 г.
'''.dm''' е [[Интернет]] [[домейн от първо ниво]] за [[Доминика]]. Регистрираните на второ ниво на домейна .dm domain взимат кореспондиращи имена от трето ниво вътре в .com.dm, .net.dm, и .org.dm. Няма ограничения за това, кой се регистрира с тези имена но не са често използвани. Администрира се от DotDM Corporation. Представен е през 1991 г.


== Външни препратки ==
== Външни препратки ==
Ред 12: Ред 12:
[[Категория:Икономика на Доминика]]
[[Категория:Икономика на Доминика]]
[[Категория:Култура на Доминика]]
[[Категория:Култура на Доминика]]

[[sv:Toppdomän#D]]

Версия от 10:44, 3 септември 2013

.dm е Интернет домейн от първо ниво за Доминика. Регистрираните на второ ниво на домейна .dm domain взимат кореспондиращи имена от трето ниво вътре в .com.dm, .net.dm, и .org.dm. Няма ограничения за това, кой се регистрира с тези имена но не са често използвани. Администрира се от DotDM Corporation. Представен е през 1991 г.

Външни препратки

Шаблон:Домейн-мъниче Шаблон:Доминика-мъниче