Клеър Холт: Разлика между версии

от Уикипедия, свободната енциклопедия
Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Етикети: Редакция чрез мобилно устройство Редакция чрез мобилно приложение
Ред 36: Ред 36:
Холт завършва гимназията Стюартхолм в края на 2005 г. и възнамерява да следва в университет.
Холт завършва гимназията Стюартхолм в края на 2005 г. и възнамерява да следва в университет.


Холт има черен колан по [[таекуон-до]] и тренира също [[волейбол]], [[плуване]] и водна топка. Обича да свири на пиано и китара и да пее. Има по-голям брат на име Джонатан.
Холт има черен колан по [[таекуон-до]] и тренира също [[волейбол]], [[плуване]] и водна топка. Обича да свири на пиано и китара и да пее. Има по-голям брат на име Джонатан както и 2 сестри.
Тя има не само брат но и 2 сестри които са на 2 и 4 години


== Бележки ==
== Бележки ==

Версия от 09:14, 14 юли 2015

Клеър Холт
РоденаКлеър Холт
11 юни 1988 г.  (на 35 г.)
Активност2006 г. - настояще
Значими ролиЕма Гилбърт
„H20: Просто добави вода“
Уебсайт
Клеър Холт в Общомедия

Клеър Холт (Шаблон:Lang-en) е австралийска актриса родена на 11 юни 1988[1] в Бризбейн, Австралия), добила популярност с ролята на Ема Гилбърт в телевизионния сериал „H20: Просто добави вода“.

Кариера

Холт участва в първите два сезона на „„H20: Просто добави вода““ от 2006 до 2008 г. Пропуска третия сезон, тъй като печели кастинг за участие в американския филм „Messengers 2“. След него получава ролята на Кастити Майър във филма "Mean Girls 2" През 2011 се включва в сериалът „Дневниците на вампира“ като Ребека. През 2013 учатва с главна роля в сериалът "Древните", отново като древният вампир Ребека.

Освен като актриса тя се изявява и като рекламно лице за веригата ресторанти Sizzler, Queensland Lifesaving и Dreamworld Park. Участва и в „Малки сладки лъжкини“ като Самара (в сезон 1 епизод 22).

Личен живот

Холт завършва гимназията Стюартхолм в края на 2005 г. и възнамерява да следва в университет.

Холт има черен колан по таекуон-до и тренира също волейбол, плуване и водна топка. Обича да свири на пиано и китара и да пее. Има по-голям брат на име Джонатан както и 2 сестри.

Бележки

Външни препратки

  Тази страница частично или изцяло представлява превод на страницата Claire Holt в Уикипедия на английски. Оригиналният текст, както и този превод, са защитени от Лиценза „Криейтив Комънс – Признание – Споделяне на споделеното“, а за съдържание, създадено преди юни 2009 година – от Лиценза за свободна документация на ГНУ. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница, за да видите списъка на съавторите. ​

ВАЖНО: Този шаблон се отнася единствено до авторските права върху съдържанието на статията. Добавянето му не отменя изискването да се посочват конкретни източници на твърденията, които да бъдат благонадеждни.​